branding

Despre noi

Prima întrebare pe care o pune multă lume este: "De ce să mă duc la un distribuitor și nu la un producător"? Răspunsul nostru este - "Pentru același motiv pentru care foarte multă lume cumpără asigurările de la un broker de asigurări". În general producătorul îți oferă o gama limitată de produse pentru că doar acelea le are, noi vrem să ne asigurăm că îi dăm clientului ceea ce are nevoie. Totuși nu va lăsați păcăliți, sunt destui producători care oferă și echipamente de joacă sau fitness care nu sunt produse de ei. Câteodată este ușor să le recunoașteți din cauza design-ului complet diferit comparativ cu alte produse din catalog.

Firma Loftrek SRL oferă produse de calitate medie sau superioară (în afara gamei Economic pe care dorim să o eliminăm treptat din oferta noastră) la nivel european.

În noi au încredere unii dintre cei mai importanți producători Europeni specializați în segmentele respective: echipamente de joacă, calisthenics, fitness și mobilier urban:  Cemer Kent Turcia, Buglo Polonia, Playparc Germania; skatepark-uri, pumptrack-uri,   Techramps Polonia, mobilier urban din beton: Heblad Olanda.   

E important sa sunați la firma noastră pentru că cu același buget puteți cumpăra un produs de calitate superioară chiar dacă mai mic decât v-ați propus inițial și să nu vă stresați cu reparațiile și înlocuirile de mai tarziu. De asemenea puteți face acest lucru și dumneavoastră eliminând gama economic din selecția de produse.

PrincipiiCine suntem?Cine ne inpiră?MisiuneaDe ce Loftrek?

Principii

Anamaria și Liviu Olos împreună cu Brian TracyCNAI  - Constant And Never-ending Improvement / Kaizen - lean manufacturing & continuous improvement. Am îmbrățișat principiul îmbunătățirii continue de la părinții noștri, din filozofia noastră din Ardeal a lucrului bine facut. Le-am regăsit cu bucurie și în filozofia japoneză și în cea americană. Mergem constant la cursuri și vrem sa învațăm în fiecare zi cum sa îți dam ție cele mai bune soluții. (Poza noastră cu Brian Tracy)

Integritatea ne definește gândirea pe termen lung, cu pași facuți în mod corect, pentru ca sa avem liniștea lucrului bine facut. Citește mai jos capitolul transparență ca să vezi detaliile.

Prin respectul pe care ți-l acordam ție, clientul nostru, angajatul nostru, prietenul nostru, câștigam și noi la rândul nostru respect. O perspectivă a noastră asupra respectului o vei regăsi și în articolul nostru “Copiii cu dizabilități - integrare prin incluziune”.

Cine suntem?

Povestea Loftrek în 2006, sub forma unui parteneriat cu asociați, transformându-se mai apoi într-o afacere de familie - Anamaria și Liviu Olos (își aduc de asemenea aportul copiii noștri: 

olos3

Andrei și George care ne învața zi de zi câte ceva). În anul 2006 Loftrek a creat primul loc de joacă de interior, Clubul Tzontzo (Baia Mare) care a fost parte a afacerii noastre timp de 13 ani. La momentul respectiv am înțeles faptul ca erau extrem de puțini furnizori care sa fie interesați de tinerii antreprenori, motiv pentru care la scurt timp, am dorit să facem noi acest lucru, incluzând în serviciile noastre furnizarea de echipamente de joacă. Pe masura ce am înțeles piața acestui domeniu, ne-am extins spre segmente noi. Din 2007 am început sa realizăm și locuri de joacă de exterior și tot în 2007 am realizat primul eveniment pentru peste 1000 de copii, iar în 2008 primul eveniment de 12000 de persoane pe stadionul Siderurgistul în Galați, in 2015 un eveniment de 15000 de persoane în parcul Izvor din București. Avem mulți ani de inovare și dezvoltare, alaturi de voi.

Suntem antreprenori și îți oferim ție soluții creative bazate pe principiul “Cum aș proceda dacă ar fi afacerea mea?”. Anii de experiență ne-au construit o reputație solidă, bazată pe un sistem de valori definite de principii sănătoase.

De asemenea știm cât de importantă este pentru tine siguranța copiilor tăi, vrem sa se distreze toți copiii în locurile de joaca pe care le concepem și sa fim mândri și în fața copiilor noștri de ceea ce am realizat împreună cu partenerii noștri.

Cine ne inspiră 

Liviu Olos: Sunt de asemenea inspirat în munca mea de tatăl meu, Mihai Olos, un renumit sculptor, pictor și desenator, care mi-a insuflat pasiunea pentru estetica urbană și nevoia de a îmbunătăți aspectul și funcționalitatea orașelor noastre. Am moștenit spiritul creativ al tatălui meu și îmi doresc să aduc un plus de valoare în proiectele de arhitectură și design urban la care particip. Sunt de asemenea inspirat de mama mea, Ana Olos, o personalitate marcantă în domeniul academic și o persoană de o integritate exemplară. Ca doctor profesor universitar, a contribuit la dezvoltarea profesională și personală a nenumărate generații de studenți, ghidându-i cu pasiune și înțelepciune pe parcursul carierei lor academice. Autoare a peste 10 de cărți de specialitate, mama mea a lăsat o moștenire durabilă în domeniul său de expertiză, datorită angajamentului și dăruirii sale neîncetate pentru educație. Valorile pe care le-a încărcat în munca sa și în relațiile cu ceilalți m-au inspirat să construiesc o afacere bazată pe onestitate, calitate și responsabilitate socială, în care fiecare client să beneficieze de aceeași atenție și respect pe care mama mea le-a oferit studenților săi de-a lungul anilor.

Misiunea Loftrek

Misiunea Loftrek este de a contribui la estetica urbană și nevoia de a îmbunătăți aspectul și funcționalitatea orașelor noastre, de aduce cât mai multă bucurie copiilor tăi, copiilor noștri prin locurile de joacă pe care le construim, prin evenimentele pe care le organizam cu pasiune.

Viziunea

Dorim să construim alături de tine orașe moderne, funcționale, pline de inspirație, locuri de joacă care sa fie sigure, frumoase, funcționale, pline de fantezie și adaptate tehnologic momentului în care ne aflăm. Înțelegem că trebuie în momentul în care creem un loc de joacă să te ascultăm pe tine, antreprenorul care îl creeaza și să te ajutam doar să îți îndeplinești viziunea ta.

De ce Loftrek?

Pentru transparență

  • - Transparența în relația cu firmele private, nu “fabricăm” prețul în funcție de client
  • - Transparența în achizițiile publice, ai certitudinea ca tu, care platești taxe, primești prețul corect
  • - Transparența prețurilor - solicită oricând o listă de prețuri și ți-o transmitem pe email.  
 • - Firma noastră are discount de la producător pentru volum, iar noi avem un preț egal cu cel afișat sau recomandat de producător în gamele toate gamele cu excepția produselor din gama Economic și Gonflabile (pe lângă prețul producătorului se adaugă cheltuielile de transport internațional) 

Pentru eficiență

 • - Depindem de succesul tău în afaceri
 • - Clienții sunt câștigați prin soluții personalizate
 • - Suntem motivați sa fim eficienți
 • - Utilizăm atât inteligența naturală cât și cea artificială   

Pentru adaptabilitate

 • - Respectăm principiul transparenței totale
 • - Propunem soluții personalizate
 • - Oferim consultanță de specialitate
Experiență - te invitam să vizitezi pagina noastra de Facebook ca să vezi ce am realizat pâna acum. Te așteptăm cu drag să te alaturi cu lucrarea ta acestei liste. Am lucrat atât cu firme mari cât și cu persoane private.

Vă stăm la dispoziție cu placere.

Anamaria OlosAnamaria Olos
general manager - 0751 188 222
ro.linkedin.com/in/anamariaolos 
Am construit o afacere în care clientul e pe primul loc. Suntem conștienți ca succesul clienților este baza succesului nostru.

Liviu Olosing. Liviu Olos
linkedin.com/in/liviuolos
asociat
Îmi place enom sa vad cum se bucura copiii de ceea ce realizam! Integritatea, profesionalismul, respectul și buna dispoziție se îmbina armonios în familia Loftrek și mă reprezintă.

Marius MaximMarius Maxim
Tehnic - 0751 188 226Trust marks

© 2006 - 2023 Loftrek SRL