branding

Despre noi

Prima întrebare pe care o pune multă lume este: "De ce să mă duc la un distribuitor și nu la un producător"? Răspunsul nostru este - "Pentru același motiv pentru care foarte multă lume cumpără asigurările de la un broker de asigurări". În general producătorul îți oferă o gama limitată de produse pentru că doar acelea le are, noi vrem să ne asigurăm că îi dăm clientului ceea ce are nevoie. Totuși nu va lăsați păcăliți, sunt destui producători care oferă și echipamente de joacă sau fitness care nu sunt produse de ei. Câteodată este ușor să le recunoașteți din cauza design-ului complet diferit comparativ cu alte produse din catalog.

Firma Loftrek oferă produse de calitate medie sau superioară (în afara gamei Economic pe care dorim să o eliminăm treptat din oferta noastră) la nivel european.

E important sa sunați la firma noastră pentru că cu același buget puteți cumpăra un produs de calitate superioară chiar dacă mai mic decât v-ați propus inițial și să nu vă stresați cu reparațiile și înlocuirile de mai tarziu. De asemenea puteți face acest lucru și dumneavoastră eliminând gama economic din selecția de produse.

PrincipiiMisiuneaDe ce Loftrek?

 

Principii

olos1CNAI  - Constant And Never-ending Improvement / Kaizen - lean manufacturing & continuous improvement. Am îmbrațișat principiul îmbunatațirii continue de la parinții noștri, din filozofia noastra din Ardeal a lucrului bine facut. Le-am regasit cu bucurie și în filozofia japoneza și în cea americana. Mergem constant la cursuri și vrem sa învațam în fiecare zi cum sa îți dam ție cele mai bune soluții.

Integritatea ne definește gândirea pe termen lung, cu pași facuți în mod corect, pentru ca sa avem liniștea lucrului bine facut. Citește mai jos capitolul transparenta ca sa vezi detaliile.

Prin respectul pe care ți-l acordam ție, clientul nostru, angajatul nostru, prietenul nostru, câștigam și noi la rândul nostru respect. O perspectiva a noastra asupra respectului o vei regasi și în articolul nostru “Copiii cu dizabilitati - integrare prin incluziune”.

Cine suntem?

Povestea Loftrek a început în urma cu 14 ani, sub forma unui parteneriat cu asociati, transformându-se mai apoi într-o afacere de familie - Anamaria și Liviu Olos (își aduc de asemenea aportul copiii noștri: 

olos3

Andrei și George de 8 și 10 ani care ne învața zi de zi câte ceva). În anul 2006 Loftrek a creat primul loc de joaca de interior, cel propriu, Clubul Tzontzo (Baia Mare) care a fost parte a afacerii noastre timp de 13 ani. La momentul respectiv am înțeles faptul ca erau extrem de puțini furnizori care sa fie interesați de tinerii antreprenori, motiv pentru care la scurt timp, am dorit sa facem noi acest lucru, incluzând în serviciile noastre statutul esențial pentru crearea de spații de joaca și anume cel de furnizor de echipamente de joaca. Pe masura ce am înțeles piața acestui domeniu, ne-am extins spre segmente noi. Din 2007 am început sa realizam și locuri de joaca de exterior și tot în 2007 am realizat primul eveniment pentru peste 1000 de copii, iar în 2008 primul eveniment de 12000 de persoane pe stadionul Siderurgistul în Galați, in 2015 un eveniment de 15000 de persoane in parcul Izvor din Bucuresti. Avem mulți ani de inovare și dezvoltare, alaturi de voi.


Suntem antreprenori și îți oferim ție soluții creative bazate pe principiul “Cum aș proceda daca ar fi afacerea mea?”. Cei 14 ani de experiența ne-au construit o reputație solida, bazata pe un sistem de valori definite de principii sanatoase. Ne putem dovedi competențele și abilitațile livrându-va soluții complete de amenajare în domeniul locurilor de joaca, a spațiilor fitness sau organizarii de evenimente.

De asemenea avem doi baieți și știm cât de importanta este pentru tine siguranța copiilor tai, vrem sa se distreze toți copiii în locurile de joaca pe care le concepem și sa fim mândri și în fața copiilor noștri de ceea ce am realizat.

Misiunea

Misiunea Loftrek, este de a aduce cât mai multa bucurie copiilor tai, copiilor noștri prin locurile de joaca pe care le construim, prin evenimentele pe care le organizam cu pasiune și bineînteles și pentru clubul nostru de joaca de suflet, Clubul Tzontzo.

Viziunea

Dorim sa construim alaturi de tine locuri de joaca care sa fie sigure, frumoase, funcționale, pline de fantezie și adaptate tehnologic momentului în care ne aflam. Întelegem ca trebuie în momentul în care creem un loc de joaca sa te ascultam pe tine, antreprenorul care îl creeaza și sa te ajutam doar sa îți îndeplinești viziunea ta.

De ce Loftrek?

Pentru transparența

 • avem prețuri publicate pe site ceea ce este extrem de important pentru:
  • transparența în relația cu firmele private, nu “fabricam” prețul în funcție de client
  • transparența în achizițiile publice, ai certitudinea ca tu, care platești taxe, primești prețul corect
 • prețul nostru are discount de la furnizor pentru volum, iar noi avem un preț egal cu cel afișat sau recomandat de furnizor în gamele orient și lemn - Neospiel

Pentru eficiența

 • depindem de succesul tau în afaceri
 • clienții sunt câștigați prin soluții personalizate
 • suntem motivați sa fim eficienți

Pentru adaptabilitate

 • respectam principiul transparenței totale
 • propunem soluții personalizate
 • oferim consultanța de specialitate
Experiența - te invitam sa vizitezi portofoliul nostru ca sa vezi ce am realizat pâna acum. Te așteptam cu drag sa te alaturi cu lucrarea ta acestei liste. Am lucrat atât cu corporații mari cât și cu persoane private.

Va stam la dispoziție cu placere.

Anamaria OlosAnamaria Olos
general manager - 0751 188 222
ro.linkedin.com/in/anamariaolos 
Am construit o afacere în care clientul e pe primul loc. Suntem conștienți ca succesul clienților este baza succesului nostru.

Liviu Olosing. Liviu Olos
linkedin.com/in/liviuolos
asociat
Îmi place enom sa vad cum se bucura copiii de ceea ce realizam! Integritatea, profesionalismul, respectul și buna dispoziție se îmbina armonios în familia Loftrek și ma reprezinta.

Marius MaximMarius Maxim
Tehnic - 0751 188 226Trust marks

© 2006 - 2020 Loftrek SRL