branding

Echipamente de joacă de exterior din toate gamele

Această pagină cu echipamente de joacă s-a născut din dorința de a simplifica căutările dumneavoastră, astfel încât să găsiți în multitudinea de produse pe care vi le punem la dispoziție exact ceea ce căutați, într-un timp cât mai scurt. Produsele sunt grupate pe categorii, oferindu-vă posibilitatea ca atunci când doriți un produs să puteți viziona toate categoriile în care figurează acesta, structura sau detaliile care țin de el dar și clasa din care face parte. ATENȚIE fiecare gamă de produse are caracteristici proprii, există diferențe semnificative de materiale, calitate și garanție.

Echipamentele de joacă pentru spațiile publice pot fi foarte variate, de la leagăne și complexe cu tobogane până la locuri de joacă cu diverse elemente de escaladare și joc. Acestea trebuie să fie durabile și sigure, cu caracteristici adecvate pentru diferite grupe de vârstă și nevoi.

Siguranța copiilor în timpul jocului în aer liber este o temă serioasă și importantă pentru toți părinții și administratorii de locuri de joacă publice. Dar asta nu înseamnă că trebuie să fim plictisiți când discutăm despre toate echipamentele de joacă din lista noastră!

Începând cu cele mai iubite de copii, leagănelele! Nu există copil care să nu fi avut parte de o aventură emoționantă pe un leagăn! Dar leagănelele trebuie să fie sigure și solide, cu lanțuri de calitate și o suprafață de amortizare adecvată pentru a preveni rănile în cazul căderii.

Balansoarele  cu arc și cele clasice cu două locuri sunt un alt tip de echipament foarte popular. Așadar, trebuie să fie proiectate în mod corespunzător și să aibă o suprafață de amortizare adecvată pentru a preveni rănile în cazul căderii.

Caruselele sunt amuzante și distractive pentru copii, ele trebuie să fie sigure și fabricate din materiale de înaltă calitate pentru a evita deteriorarea și uzura prematură. De asemenea mai nou se recomandă modelele care au suprafața rotativă la nivelul solului datorită utilizării necorespunzătoare - vedeți mai multe pe Youtube.

Trambulinele de exterior pentru spații publice sunt o alegere perfectă pentru copiii energici și jucauși! Acestea au suprafața elastică amplasată la nivelul solului și să aibă protecție adecvată pentru căderea în afara trambulinei.

Cățărătoarele sunt echipamente de joacă care ajută la dezvoltarea abilităților fizice și mentale ale copiilor și sunt destul de populare în rândul celor mici. Acestea trebuie să fie proiectate și construite în mod corespunzător și să aibă o suprafață de amortizare adecvată pentru a preveni rănile în cazul căderii.

Casuțele de joacă sunt o alegere excelentă pentru copiii care își doresc să-și exerseze imaginația! Acestea trebuie să fie proiectate și construite în mod corespunzător, să aibă o suprafață de amortizare adecvată și să fie stabilite în mod corespunzător.

Echipamentele pentru copii cu dizabilități sunt o necesitate absolută în spațiile publice de joacă. Aceste echipamente trebuie să fie proiectate și construite pentru a fi accesibile și sigure pentru copiii cu nevoi speciale, astfel încât aceștia să poată participa și să se joace împreună cu ceilalți copii în aer liber.

Complexele de joacă sunt alegerea perfectă pentru copiii care vor să se joace și să se distreze într-un mod creativ și provocator! Acestea trebuie să fie proiectate și construite cu o atenție deosebită la siguranță, să aibă o suprafață de amortizare adecvată și să fie amplasate într-un loc sigur pentru a preveni accidentele.

Indiferent de tipul de echipament de joacă, siguranța trebuie să fie întotdeauna o prioritate. Este important ca toate echipamentele de joacă să fie proiectate și construite cu cele mai bune materiale și cu cele mai bune standarde de siguranță.

În plus, este important ca regulamentul de utilizare să fie afișat în mod clar și că părinții să supravegheze copiii în timpul jocului. Este de asemenea important ca echipamentele de joacă să fie verificate și întreținute în mod regulat pentru a se asigura că sunt în stare bună de funcționare.

În cele din urmă, trebuie să ne amintim că toți copiii sunt diferiți și au nevoi diferite. Atunci când proiectăm și construim echipamente de joacă, trebuie să ne asigurăm că acestea sunt accesibile și sigure pentru toți copiii, indiferent de abilitățile lor.

În concluzie, siguranța în timpul jocului în aer liber este crucială și trebuie să fie o prioritate atunci când construim și utilizăm echipamente de joacă. Dar asta nu înseamnă că nu putem avea distracție și aventuri amuzante pe aceste echipamente de joacă grozave!

Standardele EN1176 și EN1177 sunt cele mai importante reguli care trebuie respectate pentru a garanta siguranța copiilor în timpul jocului.

EN1176 este standardul european pentru echipamentele de joacă în aer liber și include specificații detaliate pentru designul, instalarea și întreținerea acestora. Aceste standarde acoperă aspecte precum dimensiunea și greutatea maximă admisă pentru diferitele tipuri de echipamente de joacă, materialele utilizate pentru construcție și testarea și inspecția echipamentelor.

EN1177 este standardul european pentru suprafețele de amortizare pentru echipamentele de joacă în aer liber. Aceste standarde acoperă specificații pentru grosimea minimă a stratului de amortizare, densitatea și performanța de absorbție a șocului. Aceste specificații sunt esențiale pentru a preveni rănirea copiilor în cazul căderii.

Iată câteva exemple de echipamente de joacă pentru spațiile publice:

Vă putem ajuta! Contactați-ne pentru consultanță de Luni până Vineri între orele 8-16 la:
0752287722 0751 188222 0751 188226 prin adresele de email din pagina de contact!

Trust marks

© 2006 - 2024 Loftrek SRL