Carusele cu bancute sau cu scaune, clasice

Caruselele figureaza pe lista preferintelor copiilor de toate varstele datorita placutei senzatii de invartire si prilejului de a socializa si comunica cu alti copii. Indiferent daca sunt cu bancute, cu scaune sau cu bare de imprejmuire, acestea constituie elemente de atractie ale oricarui loc de joaca, oferind distractie si amuzament mai multor utilizatori simultan.

neospiel_logoLocurile de joaca propuse de noi sunt produse in Germania si se disting prin design-ul atractiv, calitatea si durabilitatea materialelor folosite. Materialele din care sunt confectionate sunt tabla de aluminiu cu striatii antialunecare pentru podea, polietilena pentru sezutul scaunelelor, structura si ramele lor fiind din otel galvanizat, si rulmenti cu protectie la mecanismul de rotire. Rezistente si sigure, respecta toate normele impuse de standardele europene.

Firma noastra este distribuitor exclusiv al gamei Neospiel din luna August 2011. Puteti vedea mai multe detalii despre produse in catalogul nostru PDF.

Loftrek - catalog locuri de joaca din lemn productie Germania.pdf

Te pot ajuta să alegi: 0362 8080420751 188 2230751 188 225 sau completează:
Email*:
Tel*:


Trust marks

© 2006 - 2019 Loftrek SRL