Site icon Blog de discuții Loftrek

Elemente pentru structuri de joaca – optiuni multiple de configurare

Elemente_pentru_structuri_de_joaca_a
structuri de joaca personalizate

   Ne place sa personalizam lucrurile si locurile cu care venim in contact frecvent, sa adaugam sau sa combinam diferite elemente pe care le consideram in viziunea noastra ideale, pentru a oferi un plus de atractivitate, utilitate, si de ce nu, multifunctionalitate, spatiilor unde ne petrecem timpul. Casele noastre sunt amenajate asa cum ne dorim noi, birourile au configuratiile utilitare pe care le alegem tot noi, iar locurile publice pe care le frecventam sunt cele care intrunesc preferintele noastre. Asadar gustul fiecaruia este relevant in alegerile pe care le facem, motiv pentru care Loftrek va ofera pe langa numeroasele categorii de produse destinate amenajarii locurilor de joaca si posibilitati proprii de conceptie si realizare a echipamentelor de joaca, dupa propriul dumneavoastra gust, dar si variante de combinare ale acestora, in functie de configuratiile dorite.

stil, creativitate si adaptabilitate

   Adaptabilitatea este una dintre formele esentiale ale produselor din gama Neospiel, oferind alaturi de siguranta si comfort, toate calitatile necesare unui spatiu de joaca. Puteti astfel sa va structurati propriile ansambluri de joaca cu ajutorul elementelor pentru structuri de joaca, disponibile intr-o mare varietate de modele si dimensiuni. Puteti configura structuri de joaca personalizate, in functie de activitatile pe care le doriti pentru cei mici. De asemenea, puteti suplimenta sau combina anumite activitati specifice, prin dublarea sau alaturarea unor elemente din aceiasi categorie precum si prin asocierea acestora. Dimensiunile echipamentelor de joaca pot fi de asemenea adaptate in functie de spatiul disponibil al fiecarui loc de joaca, in asa fel incat pe langa functionalitate, sa poata fi incadrate perfect in orice locatie.

   Podurile fixe sau mobile, drepte sau inclinate, cu plasa sau zornaitoare, scarile de acces sau cele cu plasa de catarare, toboganele, hintele, platformele de acces, peretii sau unitatile de catarare, sunt doar cateva dintre aceste elemente, concepute special pentru alcatuirea de echipamente cu functionalitate optionala. Adaugarea de elemente tematice, specifice jocului cu nisip, (benzi transportoare, elevator sau tobogan pentru nisip), vor creste substantial popularitatea  echipamentelor realizate. Adaptabile oricaror spatii si intrunind posibilitati extinse de configurare, avand totodata si o rezistenta deosebita, structurile de joaca realizate cu elementele alese de dumneavoastra, vor oferi personalitate si stil oricarei locatii, multifunctionalitate si incadrare perfecta in ambientul disponibil amenajarii locului de joaca dorit.

Exit mobile version