Site icon Blog de discuții Loftrek

Casuta piticilor, Satu Mare – o poveste despre copilarie

   De fiecare data cand ne vedem copiii jucandu-se relaxati ne intoarcem si noi in copilarie, uitand pentru o clipa de aglomeratia cotidiana, de programari sau de activitatile noastre contra cronometru, poposind pentru scurta vreme  in lumea minunata si plina de magie a copilariei.
   Toamna prelungita ne ofera posibilitatea de a ne bucura inca de soare si de petrecerea timpului in aer liber, alaturi de copiii nostri. Ne place sa-i rasfatam ducandu-i la locuri de joaca care sa-i entuziasmeze si sa-i bucure deopotriva. Unul dintre ele este cel de la Cresa “Casuta Piticilor” din Satu Mare, unde totul este desprins dintr-o poveste cu zane si printi.
   Echipamentele de joaca au fost montate de catre firma Loftrek, in vara acestui an, transformand o curte banala intr-un loc de poveste, de unde cei mici nu mai vor sa plece. Vei ramane captivat alaturi de micutul tau de impactul coloristic si de structura complexa a ansamblurilor de joaca unde cei mici se pot bucura de tobogane, trenulete, casute de joaca, jocuri tematice, leagane, poduri sau cataratori, pe un spatiu relativ mic, oferindu-le un joc relaxant si educativ alaturi de colegii lor. Activitatile de catarare, balansare, alunecare, leganare sau comunicare intregesc paleta diversificata de optiuni pentru intregul spectru de preferinte al copiilor. Intr-un cadru restrans poti admira un miniorasel plin de veselie si voie buna, animat de copii, imprumutand un aer de sarbatoare intregii locatii.
   Totul este plin de viata, animat, agitatia copiilor entuziasmati razbate dincolo de graba noastra de a-i lua acasa, dincolo de amintirile copilariei demult uitate si ne face sa tresarim si sa zambim ingaduitori adaugand un timp suplimentar copilului nostru.
   Iata deci ca se poate crea un loc de joaca placut si util, atractiv si diversificat, plin de culoare si fantezie in orice spatiu disponibil, facandu-ne copii fericiti, veseli si bucurosi.
   Mai multe detalii si informatii in portofoliu la sectiunea Economic, Orient si Modulare cu etaj..
Exit mobile version