Site icon Blog de discuții Loftrek

Cautam Assistant Manager Baia Mare

asistentLoftrek www.loftrek.ro caută pentru postul de Assistant Manager, o persoana integră, loială, pozitivă, energică, pentru care lifelong learning nu e doar un concept ci un mod de viață.

Trimite-ne CV-ul dacă crezi că ești persoana potrivită. Sau dă un share dacă cunoști o persoana care s-ar bucura să facă parte din echipa noastră.

Anunțul este pentru tine dacă:

Te vei ocupa cu:

Ești avantajat dacă:

Cine suntem?

Loftrek SRL, înființat în 2006, este un furnizor responsabil de locuri de joacă, evenimente de mari dimensiuni pentru copii si adulți. Compania deține, de asemenea, Clubul Tzontzo din Baia Mare.

Detalii despre noi și activitățile noastre puteți găsi pe:

Povestea Loftrek a început în urmă cu 10 ani, sub forma unui parteneriat cu asociați, transformându-se mai apoi într-o afacere de familie. În anul 2006 Loftrek a creat primul loc de joacă de interior, cel propriu, Clubul Tzontzo (Baia Mare), în 2007 am început să realizăm și locuri de joacă de exterior și tot în 2007 am realizat primul eveniment pentru peste 1000 de copii; în 2008 primul eveniment de 12000 de persoane pe stadionul Siderurgistul în Galați, iar în 2015 un eveniment de 15000 de persoane în Parcul Izvor din București.

Integritatea ne definește gândirea pe termen lung, cu pași făcuți în mod corect, pentru a avea liniștea lucrului bine făcut.

Prin respectul pe care ți-l acordam ție, clientul nostru, angajatul nostru, prietenul nostru, câștigăm și noi la rândul nostru respect. Cei 10 ani de experiența ne-au construit o reputație solidă, bazată pe un sistem de valori definite de principii sănătoase. Dacă consideri că ți-ar plăcea să faci parte dintr-o astfel de familie, că te regăsesti în valorile și principiile noastre, te așteptăm să iți depui CV-ul.

Ce oferim?

Atenție!

Așteptam CV-ul tău în format Europass cu poza și scrisoare de motivare pe adresa resurseumane@loftrek.ro. Vă rugăm, de asemenea, să atașați o scrisoare de recomandare de la un profesor sau un șef, de la unul dintre locurile dumneavoastră de muncă anterioare.

Exit mobile version