Site icon Blog de discuții Loftrek

Copilaria la tara – Trecut si Prezent

   La copiii din Tichindeal, Sibiu, mosul a venit putin mai devreme, aducandu-le un loc de joaca modern si atractiv. Cu sprijinul asociatiei Elijah, Austria, cei mici au propriul loc de joaca ca si ceilalti colegi ai lor de la oras.
   Firma Loftrek a amenajat un spatiu de joaca cu echipamente din lemn, durabile si multifunctionale, rezistente si stabile, oferind copiilor divertisment si siguranta. Astfel, ei se pot bucura de cataratori, poduri mobile, turn cu tobogan si leagane de diferite forme si dimensiuni, facand miscare si socializand. Diferitele activitati pe care le pot face, alunecare, leganare, catarare, comunicare, jocuri tematice sau coordonare ii ajuta sa se dezvolte armonios, sa creasca sanatos si sa se bucure de libertatea miscarii.

   Se cunosc deja beneficiile majore ale miscarii in aer liber, ale interactiunii si socializarii, fiind arhicunoscuta si pasiunea copiilor pentru ele. Stim ca pe vremea copilariei noastre, cei care am crescut la tara, nici nu ne-am fi putut imagina asemenea “povesti” cu jocuri sau jucarii, cu atat mai putin sa ne gandim ca exista locuri de joaca amenajate special pentru cei mici. Pare neobisnuit ca intr-un satuc mic si sarac, copiii sa poata avea acces la lucruri deosebite, la spatii de joaca moderne si aspectuoase. Nu este insa la fel de greu cum pare si nici imposibil deoarece cu putin efort si cu compasiune reusim sa construim adevarate “povesti” in care sa admiram apoi participantii mai zambitori si mai bucurosi ca niciodata, amintindu-ne la randul nostru ca noi n-am fost atat de norocosi.

   Nu e putin lucru sa poti beneficia de conditii de joaca moderne si sigure in locuri situate departe de aglomeratia oraselor. Cu atat mai mult apreciem ca se pot face o multime de lucruri bune pentru copiii care locuiesc in locuri mai retrase, cu efort minim, dar maxim de beneficii. Micutii din Tichindeal exprima toata multumirea si satisfactia interioara prin zambetele generoase  cu care ne intampina la locul de joaca, simtind din plin bucuria copilariei si farmecul acesteia.
   Mai multe detalii in portofoliu la sectiunea Locuri de joaca Gama Lemn Neospiel.
Exit mobile version