Site icon Blog de discuții Loftrek

Cum scapam de sedentarism – Conceptul celor 4F

   Nevoia de miscare este atributul oamenilor inteligenti, care constientizeaza ca a trai sanatos nu este o optiune, ci o necesitate a celor care doresc sa duca o viata de calitate, departe de sedentarism si de toate problemele si bolile pe care acesta le provoaca.
   Intr-o societate megagrabita, conceptul celor 4F, propus de Loftrek, (Fit / Free / Fun / Function sau In forma / In aer liber/ Amuzant / Benefic), promoveaza o alternativa reala la miscare, combinand cunostintele stiintifice cu antrenamentul fizic.
   Fara taxe sau programe de functionare, parcurile fitness cu echipamentele 4FCIRCLE, sunt mereu deschise si disponibile, transformandu-va iesirile in aer liber in programe sportive placute si relaxante. Acest concept inovator are o multime de beneficii integrandu-se optim in orice spatii publice amenajate, cum ar fi parcurile, institutiile de invatamant, bazele sportive sau de tratament. Obţinerea unei mobilităţi mai bune, a unei coordonări locomotorii mai bune, creşterea rezistenţei fizice şi îmbunătăţirea confortului psihic, sunt doar cateva dintre rezultatele obtinute de utilizatorii aparatelor fitness 4FCIRCLE. Oricine poate folosi aceste aparate, indiferent de varsta, conditie fizica sau rezistenta, fapt ce le recomanda pentru orice loc public in care se doreste miscarea sanatoasa in aer liber. Gama cuprinde aparate atent combinate pentru dezvoltarea pe grupe:  coordonare, forta, mobilitate, dar si traseele fitness pentru antrenamente combinate.
   Nu amanati, alegeti sa fiti sanatosi, pozitivi si intr-o forma maxima! Stati departe de sedentarism, utilizand parcurile de fitness in aer liber ori de cate ori doriti sa va simtiti perfect.
Exit mobile version