Site icon Blog de discuții Loftrek

Imagination Playground – Un exercitiu de personalitate

   Cati dintre noi nu am visat in copilarie sa putem construi singuri o lume proprie, dupa bunul nostru plac? Cred ca am gandit-o cu totii doar ca nu a fost intotdeauna posibil. Cateodata lucrurile din jurul nostru sunt atat de complicate… iar noi atat de grabiti. De aceea avem nevoie uneori sa ne intoarcem la simplitate, la copilarie, impreuna cu copiii nostri, sa visam cu ei, sa ne jucam cu ei si sa ne amintim ca lumea este construita din mici bucati de vise implinite.
   Jocul mobil Imagination Playground ofera posibilitatea exprimarii libere prin creatie… o creatie neconditionata, fara reguli, fara sugestii sau exemple, doar cu imaginatie si fantezie. Copiii pot construi liber si inventiv o multime de lucruri, roboti si masini, case si fabrici, flori si copaci…. toate lucrurile care exista si in lumea reala, doar ca acestea vor fi concepute exclusiv de ei. Astfel vor putea adapta orice idee, inventie sau proiect la propriile lor reguli, limite,sau decoruri.
   Jocul este conceput special pentru a-i lasa pe cei mici sa-si faca propriile structuri, sa-si construiasca propriile “lumi”, dupa propriile reguli, sprijinindu-i astfel sa-si dezvolte atat gandirea cat si personalitatea, consolidand  un mediu sanatos, creativ si liber, in care miscarea, imaginatia si fantezia sunt elemente fundamentale si esentiale in dezvoltarea si educatia celor mici.
   Copiii au nevoie sa se joace activ in fiecare zi, acasa, la scoala, la gradinita sau in comunitati, pentru ca joaca activa este esentiala in dezvoltarea fizica, psihica, emotionala si cognitiva. Toate aceste necesitati sunt incorporate in minunatul univers Imagination Playground, oferind pe langa un perimetru educational propice si dezvoltarea capacitatilor fundamentale ale copiilor. Un ansamblu de bucati cu posibilitate de combinare multipla, un puzzle urias din care se poate improviza o lume autentica si personalizata, la dimensiuni reale si cu proprietati incredibile de adaptare.
   Asadar, sa incercam sa le oferim copiilor nostri bucuria unui timp petrecut departe de zgomotul lumii aglomerate, in care pot visa, creea sau socializa, miscandu-se in aer liber in anotimpurile calde sau in locurile de joaca interioare iarna, dar si posibilitatea pe care noi nu am avut-o cand eram ca ei… sa schimbe lumea lor cu Imagination Playground, s-o modifice, s-o faca asa cum isi doresc si cum si-o inchipuie ei, bucata cu bucata… originala, frumoasa si mai ales spectaculoasa…. unica, asa cum e copilaria.
Mai multe detalii despre Imagination Playground aici!

Exit mobile version