Site icon Blog de discuții Loftrek

Locurile de joaca interioare – Captivante si Actuale!

   Toata lumea se pregateste de sarbatori, atmosfera predominanta fiind cea de veselie si buna dispozitie, iar cei mici incep deja sa faca liste pentru Mos Craciun. Afara frigul s-a intetit iar plimbarile noastre in aer liber s-au rarit si s-au scurtat, cautand mai mult confortul incaperilor calde si primitoare.
   Incercam cu totii sa fim mai buni, mai calzi, mai generosi, cu cei pe care-i iubim dar si cu cei de langa noi. Copii nostri sunt mereu prioritati iar timpul nostru aglomerat si insuficient. Mereu incercam sa gasim conditii si spatii unde sa-i ducem la joaca, sa-i distram, sa-i bucuram, sa-i facem fericiti, iar asta este dificil de gasit in anotimpul rece cand parcurile amenajate sunt infrigurate si pustii.
   Loftrek propune locuri de joaca interioare, amenajate in diferite locatii din tara, in mall-uri sau in cluburi de joaca. Ultimele lucrari, cele de luna trecuta, sunt doua obiective diferite atat ca structura cat si ca amplasament. Unul este Winmarkt Grand Center, Ploiesti iar celalalt este salina Slanic Prahova. Numitorul comun al acestor locatii sunt modularele cu etaj, o inspirata alegere pentru orice spatiu si orice anotimp.
   Cei mici sunt beneficiarii unui labirint modular in cadrul locului de joaca din cadrul centrului comercial Winmarkt Grand Center, Ploiesti, unde se pot juca in piscine cu bile colorate, tobogan, obstacole orizontale, punte suspendata, obstacole verticale de escaladare, cilindri suspendati si de catarare, sau tuneluri de trecere. Multitudinea de activitati ii cucereste pe cei mici din prima clipa iar coloritul si comoditatea de care beneficiaza in timpul jocului ii face interesati si multumiti, pe chipul lor citindu-se satisfactia si veselia.
   La salina Slanic Prahova micutii care merg la tratament dar si copii aflati in trecere, au posibilitatea sa se relaxeze in locul de joaca amenajat special pentru ei, cu tobogan si piscina cu bile, obstacole si cataratori, balansandu-se, leganandu-se, catarandu-se sau explorand multitudinea de elemente tematice, miscandu-se si socializand in acelasi timp, alaturi de prieteni noi sau colegi de joaca. Totul este interesant si captivant la modularele de interior. Pe langa numeroasele elemente compozitionale ele ofera si vedere in perspectiva, abilitati organizatorice si posibilitatea  asumarii deciziilor, lucruri de baza in cresterea si dezvoltarea oricarui copil.
 Chiar daca este iarna, chiar daca copii devin zgomotosi si nerabdatori sa se duca la joaca, solutiile simple si la indemana sunt locurile de joaca de interior, atractive si educative deopotriva, dar si captivante si provocatoare, simplificand radical solutionarea eternei probleme a anotimpului rece: unde ii ducem pe copii la joaca?
Mai multe detalii de la Slanic Prahova aici, iar de la Winmarkt Grand Center aici!

Exit mobile version