Site icon Blog de discuții Loftrek

Oraselul din Gradina Morii – Sighetul Marmatiei

    O intrebare frecventa in zilele cand avem putin timp liber este “unde sa mergem?” Avand in vedere ca toate familiile sunt compuse din grupe de varsta diferite raspunsul nu este deloc usor…dimpotriva, toti vor cate ceva: copii vor joaca, adolescentii vor sport,  parintii vor miscare, bunicii vor plimbare…si nu este usor sa-i multumesti pe toti, locurile in care se pot face activitati recreative combinate fiind relativ putine.
   Parcul  Gradina Morii, din Sighetul Marmatiei, Maramures, a devenit din aceasta vara un astfel de loc, unde toate generatiile se pot simti minunat, putand sa-si petreaca timpul liber facand exact ceea ce vor, datorita amprentei Loftrek, care a transformat vechiul parc intr-unul  modern, cu echipamente profesionale de ultima generatie. De la ansamblurile de joaca de mari dimensiuni, multifunctionale, la echipamentele de fitness pentru intretinerea unei forme fizice sanatoase, totul  este provocator si incitant.
   Nu  poti sa nu fi tentat, adult fiind, sa faci o plimbare printre copii zambitori si veseli, jucandu-se relaxati, cum nu poti de asemenea copil fiind sa rezisti tentatiei de a te juca cu jocuri si jucarii de dimensiuni mari, multicolore si multifunctionale , specifice copilariei, pe care parcul le ofera: jocuri tematice, carusele, leagane, balansoare, casute de joaca, tobogane sau cataratori.
   Si bunicii pot folosi alaturi de parinti aparatele de fitness, concepute special pentru a mentine un corp sanatos si  o forma fizica optima, ajutand la tonifiere si relaxand deopotriva, fiind totodata prilej de socializare si comunicare.  Un loc modern si complex, utilat professional, inconjurat de verdeata si plin de culoare,  perfect pentru petrecerea timpului liber pentru toti membrii familiei, intrunind conditii propice de a face sport, a se juca, a se plimba, a socializa si a petrece timp in aer liber alaturi de familie sau prieteni.
Informatii suplimentare in Ziarul Mara Media.
Inaugurare oficiala – Parcul Gradina Morii Sighetul Marmatiei
Exit mobile version