Site icon Blog de discuții Loftrek

Petrecerile in aer liber – distractie la superlativ

   Invitatiile la petreceri sunt mereu o placere, te intalnesti cu prieteni sau cunoscuti, te distrezi, afli noutati sau socializezi. Odata cu venirea primaverii nu ne mai dorim spatii inchise ci cat mai mult timp petrecut afara, in aer liber. Tendinta de a organiza petreceri sau evenimente in aer liber a inceput sa ia amploare datorita multiplelor posibilitati de desfasurare si a modalitatilor extinse de divertisment pe care acestea le confera.
   Cu totii am vazut cel putin o megapetrecere in aer liber in orasul nostru sau la televizor si trebuie sa recunoastem ca  parea ceva destul de inaccesibil datorita multimii de oameni, a impresionantelor echipamente de joaca gonflabile si a atmosferei festive pe care-o degajau. Nu este insa atat de complicat pe cat pare daca doresti sa impresionezi cu ceva inedit, daca vrei originalitate si divertisment la superlativ. Nimic nu se compara cu o petrecere in aer liber: spatiu cat vrei, lume multa, aer curat, libertate de miscare.
   Poate va intrebati, cat de complicat este sa organizezi o astfel de petrecere? Organizarea implica un plan amanuntit, cu diferite etape si elemente specifice pe care trebuie sa le respecti, dar si o multime de detalii care nu pot fi lasate la voia intamplarii. Majoritatea dintre noi s-ar descuraja in fata atator amanunte care trebuie retinute, insa echipa Loftrek se poate ocupa de fiecare dintre ele incepand de la definirea tipului de petrecere: eveniment,  tematica, aniversara, de absolvire, surpriza, de felicitare, costumata, sau pur si simplu petrecere de dragul distractiei, si pana la asigurarea echipamentelor specifice sau jocurilor dorite, incluzand mai multe tipuri de servicii complementare (pictura pe fata, ateliere de creatie, masini profesionale de pop corn sau vata de zahar). De la o vreme incoace, la orice eveniment in aer liber gonflabilele profesionale sunt vedetele incontestabile ale petrecerilor.

Ne-am auzit adesea copii scotand strigate de uimire la vederea impresionantelor ”jucarii”, pe care desigur nu ai posibilitatea sa le folosesti oriunde si oricand, cu atat mai putin sa te joci in ele. Cu forme dintre cele mai interesante (castele, tobogane, bouncere, curse cu obstacole), acestea pot fi inchiriate pentru garantarea unei atmosfere de relaxare si distractie, contribuind decisiv la reusita absoluta a evenimentului. Cu dimensiuni impresionante, pline de culoare si de elemente tematice, gonflabilele profesionale reprezinta o provocare atat pentru cei mici cat si pentru cei mari, combinand cu success jocul si miscarea. Copii se pot transforma in personajele pe care le indragesc, socializeaza sau isi exerseaza abilitatile, bucurandu-se de atmosfera specifica a megapetrecerilor, care pot fi la cerere cu personal de supraveghere, animatori costumati, cu masini profesionale de pop-corn si vata de zahar dar si cu alte optiuni in functie de tematica evenimentului.

Nici adultii nu vor duce lipsa de distractie, pentru ei existand diferite jocuri individuale sau de echipa care vor combina in mod fericit miscarea si abilitatile sportive cu umorul si veselia specifica unor astfel de evenimente. Costumele gonflabile de sumo, Velcro wall, terenurile de football gonflabile, sau taurii mecanici incita la veselia specifica petrecerilor in aer liber, construind prin amuzament o atmosfera de relaxare totala, oferind in cantitati mari ras si voie buna. Daca vreti o petrecere spectaculoasa la care toata lumea sa se distreze si de care sa se vorbeasca multa vreme, optati pentru una in aer liber, va fi garantat cea mai potrivita alegere.

Exit mobile version