Site icon Blog de discuții Loftrek

Salinoterapie – joaca si tratament

   Am auzit cu totii de beneficiile salinelor si de rolul important pe care acestea il au in tratamentul bolilor respiratorii si in cresterea imunitatii. Cei care au copii cu astfel de probleme reusesc cu greu sa-i convinga pe micuti sa ramana mai multa vreme in subteran, lucru esential pentru ca tratamentul sa fie eficient, deoarece rabdarea copiilor este deseori prea putina. Tratamentele de lunga durata, atat de benefice copiilor cu afectiuni respiratorii sau cu imunitate scazuta precum si timpul acordat  acestora, vor fi acceptate cu usurinta de catre cei mici daca vor avea la dispozitie locuri de joaca  captivante si amuzante in interiorul salinelor.
   Solutia adoptata de saline pentru a reusi sa-i atraga pe micuti la salinoterapie, este cea a locurilor de joaca special amenajate, unde copiii pot sa se joace relaxati, sa socializeze cu alti copii si sa se trateze in acelasi timp. Locurile de joaca pentru saline pot avea configuratii dintre cele mai diverse, ca orice alt  loc de joaca, insa datorita sarii si microclimatului din salina, caracterizat de anumiti parametri fizico-chimici (temperatura, umiditate, curenti de aer) echipamentele de joaca trebuie alese cu atentie pentru a rezista acestor conditii speciale. De asemenea ele trebuie sa fie sigure si sa nu puna in pericol securitatea copiilor, incadrandu-se totodata in normele de siguranta prevazute de lege.

Echipa Loftrek propune in aceste conditii, locuri de joaca modulare supraetajate si locuri de joaca din gama Neospiel, din lemn tratat la presiune, care au o rezistenta sporita la mediul salin si o durabilitate crescuta. Atat modularele supraetajate cat si echipamentele de joaca Neospiel sunt intr-o gama larga de modele, incorporand pe langa compozitiile inedite sau tematice ale locurilor de joaca modulare (elicoptere, trenuri, masini, etc) si  elementele de joaca specifice echipamentelor din lemn (leagane duble sau hexagonale, balansoare clasice sau pe arc, casute de joaca tematice, echipamente de catarare, etc). Sortimentatia acestor categorii se extinde in cadrul gamei Neospiel si la centre de joaca, turnuri si platforme, trasee din lemn sau echipamente pentru echilibristica si balansare, iar in cadrul modularelor supraetajate la configuratii diferite din punct de vedere structural sau dimensional. Deoarece firma noastra este unic distribuitor al echipamentelor de joaca Neospiel in Romania ne permitem sa va oferim, pe langa preturile de producator, garantia durabilitatii si rezistentei, confirmata in timp, a acestor produse.

   Echipa noastra de profesionisti propune cea mai diversificata oferta de amenajare pentru orice fel de spatii de joaca, consultanta gratuita si cele mai bune solutii de configurare si amenajare  a unui loc de joaca, indiferent de locatie, pentru saline oferind adevarate “orasele” subterane, dedicate exclusiv micutilor care le viziteaza.
Exit mobile version