Site icon Blog de discuții Loftrek

SC Loftrek SRL – Scrisoare de anul nou

   Se apropie sfarsitul de an si odata cu el “recapitularile” legate de activitatea mai mult sau mai putin eficienta pe parcursul intregului an. Calculam, facem statistici, analizam sau comparam, insa de fiecare data suntem retinuti in a ne exprima multumirea, fiindca mereu ne dorim mai mult, standarde mai inalte si obiective mai marete.
   Uitam deseori sa zambim in goana aceasta dupa grafice si rareori ne facem timp sa luam pauze, incheierea unui an fiind de obicei o aglomerare de statistici. Daca ne oprim insa putin in afara perimetrului matematic anul care se incheie a insemnat mult mai mult decat grafice, a insemnat colaborari, cunostinte noi, prietenii noi, copii multumiti si zambitori, dar si satisfactia lucrului bine facut, un cumul de valori care nu vor aparea in nicio statistica.

Indiferent ca a fost vorba despre amenajare de parcuri sau de locuri de joaca, de mega petreceri cu gonflabile profesionale, de montarea de aparate fitness de exterior sau de modularele cu etaj, de fiecare data rezultatele au fost la inaltimea asteptarilor, au fost personalizate si originale, inedite si reusite. Am vazut multe zambete pe chipul celor mici cand s-au inaugurat parcurile amenajate de Loftrek, cand adultii foloseau aparatele de fitness in timp ce-si supravegheau copiii la joaca sau cand o curte banala de bloc sau de gradinita devenea o adevarata tara de basm dupa ce o “decora” Loftrek.

Am asistat in nenumarate randuri la bucuria imensa a celor mici ori de cate ori clubul Tzontzoorganiza vreo petrecere tematica sau inedita, cand copii isi sarbatoreau zilele de nastere inconjurati de prieteni si colegi, la atelierele de creatie sau la carnavalurile pline de culoare si fantezie, si de fiecare data satisfactia beneficiarilor era maxima. Asadar in aceasta perioada firma noastra o sa amane putin statisticile si graficele pentru a putea mai intai sa multumeasca tuturor colaboratorilor, oamenilor din preajma noastra sau celor de la telefon, celor cu care am avut sau avem contracte in derulare, angajatilor si partenerilor nostri, copiilor minunati care ne viziteaza la Tzontzo si celor care utilizeaza echipamentele profesionale de joaca oferite de noi, pentru parteneriatul extraordinar pe care ni l-au oferit si anul acesta.

   Dorim asadar tuturor Sarbatori fericite si un an nou plin de satisfactii!

Exit mobile version