Site icon Blog de discuții Loftrek

Trasee concurs – Sanatate si miscare

   O problema acuta a multora dintre noi este lipsa de miscare. Stam la birou ore in sir, apoi ne intoarcem acasa la treburile cotidiene si timpul nostru de miscare se reduce substantial. Solutia perfecta pentru a scapa de sedentarismul atat de nociv este sa combinam activitatile zilnice obligatorii cu miscarea fizica si relaxarea.
   Astfel, o iesire cu copii in parc este benefica de ambele parti, reusind sa asocieze in mod util mai multe activitati, oferind si adultului posibilitatea de a se misca alaturi de copilul sau. Orice parc ar trebui sa aibe amenajata o parte care poate fi utilizata de toate grupele de varsta. Este pe cat de util pe atat de educativ sa-ti inveti copilul ca sportul si miscarea sunt obligatorii la orice varsta si ca acestea iti mentin corpul sanatos.
   Pentru partea dedicata sportului dar in aceeasi masura tuturor grupelor de varsta, va propunem pe langa aparatele fitness de exterior si traseele concurs. Atent studiate pentru a oferi combinatia perfecta intre relaxare si eficienta si asociind in mod fericit mai multe activitati si exercitii recreative, traseele concurs sunt concepute special pentru mentinerea unei stari de sanatate optime avand in acelasi timp si un scop recreativ. In functie de specificul fiecaruia (traseu concurs, traseu circular, traseu de poduri, traseu favorit, traseu photo sau traseu din piese combinate), traseele ne ofera simplu si fara efort realizarea unor game de exercitii fizice benefice si tonifiante, intr-un mod simplu si eficient, de la un capat la altul, fara a resimti discomfortul efortului sustinut. Doar printr-o simpla traversare, efectuam minimul de exercitii fizice zilnice recomandate, ne amuzam si ne relaxam totodata impreuna cu copii sau prietenii nostri.
   De asemenea se pot organiza competitii pentru cei mici pe traseele concepute special in acest scop dar si exersarea abilitatilor de echilibristica si coordonare, joaca activa sau fitness in aer liber. Trebuie sa construim mentalitati sanatoase pentru copii nostri insotindu-i la joaca si invatandu-i sa nu neglijeze sportul si miscarea, oferindu-le propriul exemplu, contribuind astfel la consolidarea unei educatii sanatoase si eficiente.
Exit mobile version