Site icon Blog de discuții Loftrek

Curtea blocului – eficienta, potential, perspectiva

   Citeam in zilele trecute niste anunturi de vanzare apartamente, si majoritatea dintre ele mentionau ca pe o extradotare, “cu loc de joaca amenajat in curte”. Importanta covarsitoare a acestor locuri de joaca este indiscutabila in marile aglomeratii urbane. Mai mult, am putea-o numi aproape singura posibilitate de petrecere a timpului liber a copiilor ai caror parinti sunt prea ocupati pentru a-i duce la un parc de joaca, sau a celor care in lipsa de timp nu reusesc sa faca sport si miscare.
   In ultima vreme curtile blocurilor au inceput sa devina indispensabile pentru petrecerea timpului liber al celor care locuiesc acolo, de aici nascandu-se diferite conceptii de amenajare sau dotare a acestor spatii cu echipamente de joaca sau de fitness in aer liber. Loftrek va ofera cele mai rentabile proiecte de amenajare pentru astfel de spatii. Indiferent ca vorbim despre locuri de joaca tematice sau mixte, despre alegerea ansamblurilor de joaca clasice sau ale celor moderne, propunerile Loftrek sunt accesibile si multifunctionale. In functie de spatiul disponibil, se pot concepe miniparcuri sau locuri de joaca tematice, cu selectie de echipamente care asociaza intreaga paleta de activitati fizice necesara dezvoltarii sanatoase a copiilor: catarare, alunecare, leganare, tarare, joc tematic, socializare si comunicare. Acestea pot fi clasice (leagane, tobogane, balansoare, casute de joaca etc) sau moderne, cu elemente imprumutate din domenii foarte indragite de cei mici (spatiu, cosmos, mari si oceane, roboti, informatica, etc)

Tot pentru spatiile dintre blocuri avem solutii de amenajare si pentru celelalte categorii de locuitori, adolescenti, adulti sau persoane varsnice. Propunerile noastre acopera o sfera larga de echipamente pentru sport si miscare, dar si mobilier urban sau echipamente pentru copii cu dizabilitati. In functie de spatiul disponibil, putem transforma orice curte de bloc intr-un util si elegant perimetru destinat miscarii si sportului, oferindu-va mai multe categorii de aparate fitness in aer liber (inox, lemn sau standard), mini parcuri de skateboard, cosuri de baschet sau porti pentru sporturi cu mingea, mese de tenis sau trasee de echilibru.

  Fie ca este vorba de a combina echipamentele de diferite categorii pentru realizarea de spatii multifunctionale, cu arie de acoperire pe domenii, fie ca sunt locuri de joaca tematice sau dedicate unui singur domeniu, va oferim solutii complete de amenajare pentru oricare dintre preferintele dumneavostra. Va ajutam nu doar sa alegeti varianta potrivita fiecarui spatiu disponibil, ci si servicii complete, incluzand proiectare, planificare, bugetare, design si sprijin etapizat pana in faza de receptie si instalare, acordandu-va consultanta gratuita pe tot parcursul proiectului. Din cauza aglomerarii excesive a marilor orase trebuie sa valorificam cu responsabilitate si perspectiva orice spatii disponibile, sa le transformam in aliati si prieteni ai timpului nostru liber, sa le acordam importanta pe care o merita, valorificandu-le potentialul in functie de nevoile noastre, ale tuturor.

Exit mobile version