Site icon Blog de discuții Loftrek

Tendințe în designul locurilor de joacă în 2015

Producătorul german Neospiel, prezent pe piața românească prin Loftrek SRL, vine cu noutăți surprinzătoare anul acesta în materie de concepție, funcționalitate și design.

Noile modele de cățărători precumTurn Padurea Neagra, se remarcă printr-o mulțime de moduri de abordare a cățărării și forme atipice. Introducerea de elemente de relaxare – hamacuri, plase de odihnă, cuiburi sau puncte de observare, provoacă la creativitate și spontaneitate.

Dragonul Eliot este de departe cea mai pitorească dintre noutățile acestui an. Plin de culoare și cu o personalitate evidentă, Eliot însumează activități de balansare și cățărare predominante, în forme unice, de trasee cu niveluri de dificultate progresive, pe scurt, un tip de “alpinism” inedit și provocator. Aspectul prietenos și culorile atractive îl transformă într-o vedetă incontestabilă a locurilor de joacă.

Având o formă aerodinamică și o dimensiune impresionantă, Cometa Hally-Gally vine cu propunerea de multifuncționalitate a spațiului de joacă desemnat. Astfel, aria de joacă poate fi folosită atât ca spațiu de relaxare cât și ca traseu de cățărare, combinând într-un mod fericit diferite activități de joacă. Forma spectaculoasă de cometă permite un spațiu lung de traversare, dar oferă simultan și posibilități de socializare, comunicare și destindere.

Serpentes este o altă noutate în materie de combinare a activităților, cu o formă futuristă, alcătuit din module. Diferit aliniate și cu mai multe niveluri de înălțime, acestea promovează activitățile motorii combinându-le cu echilibrul și forța. Oferă spațiu pentru relaxare, pe platforma din lemn, dar și o mulțime de activități de joacă, bazate în principal pe cățărare și balansare în mai multe forme. Echipamentul permite utilizarea acestuia și de către persoane cu dizabilități.

Locurile de joacă încep să arate spectaculos, atât ca formă cât și ca utilitate. Voi ce ziceți de aceste tendințe?

Exit mobile version