Conceptul Calisthenics

Download Catalog Calistenics

Calisthenics este un concept nou, revoluționar, o abordare diferita a menținerii în formă, fără greutăți și fără un program de sală! Accesibil tuturor datorită exercițiilor sale, Calisthenics te va ajuta să te miști sănătos, în aer liber, alături de prieteni sau familie.

BlogRefacerea infrastructurii sportive din parcuri devine o prioritate?

Primită cu entuziasm în Europa de Est dar și în SUA sau Germania, această formă de antrenament conține exerciții specifice pentru consolidarea musculaturii, care vor conduce la proporții și forme vizibil mai bune ale corpului tău. Bazată pe folosirea greutății propriului corp, această metodă de antrenament va lucra fără prea mare efort toate grupele de mușchi, cu ajutorul unor tipuri de exerciții mai mult decât accesibile.

Bazat pe o filozofie de viață care promovează respectul față de ceilalți, Calisthenics pledează pentru o atenție specială față de propriul corp, oferind un mod de viață sănătos, în armonie cu natura.

Calisthenics_1

                                                                      Echipament Calistenics

Echipamentele care compun acest concept se integrează optim în locaţii cum ar fi parcuri publice, instituţii de învăţământ, baze de tratament medical, baze sportive de orice fel, în orice locaţie unde se doreşte realizarea de activităţi fizice. Un mare avantaj al acestor echipamente constă în faptul că pentru utilizarea lor nu există limită de vârstă. Pot fi utilizate de amatorii de sport şi mişcare, indiferent de pregătirea lor fizică.

Aveți nevoie de mai multe detalii?

Contactați-ne la telefon: 0362 80 80 42, 0751 188 223, 0751 188 225, 0751 188226 sau completați formularul de contact.Trust marks

© 2006 - 2015 Loftrek SRL