branding

Imagination Playground prin Loftrek

Banner Imagination Playground
Download Catalog Imagination Playground PDF

 Acest produs a fost proiectat de arhitectul american David Rockwell, pentru a asigura copiilor un joc nestructurat și liber. Acest tip de joc este atât de important, deoarece încurajează dezvoltarea intelectuală, socială, fizică și emoțională.

Punctul central al Imagination Playground constă în capacitatea de a oferi copiilor șansa de a schimba continuu și de a recrea lumea de joacă din jurul lor. Imagination Playground încurajază și sprijină un joc liber, creativ și cu interacțiune socială, în scopul de a crea universuri unice de joacă.

Mai multe detalii pe site-ul Imagination Playground.

Locurile de joaca tradiționale constau în principal din echipamente fixe, cum ar fi tobogane, balansoare, cățărători și leagăne, toate fiind concentrate pe dezvoltarea abilităților motorii ale copiilor. Imagination Playground este alcatuită din piese de diferite mărimi și forme care se pot combina și care permit copiilor transformarea mediului lor și crearea un spațiu de joaca propriu.Imagination Playground 2Imagination Playground 3

Imagination Playground este diferit.

Imagination Playground 4 Fiind nestructurat jocul este conceput pentru imaginația copiilor, devenind o componentă esențială a dezvoltării sociale, emoționale și intelectuale corecte și sănătoase.

Fără a avea o anumita structură, interacțiunea copil-joc, este o componentă esențială a dezvoltării sociale, emotionale si intelectuale, sănătoase și corecte.

Spre deosebire de celelalte jocuri sau jucării, Playground Imagination nu impune copiilor reguli sau sugestii prestabilite, lăsându-i pe aceștia să decidă singuri întregul concept de joacă.

Mai multe detalii pe site-ul Imagination Playground.

Doar cu ajutorul imaginației, acest inovativ mod de joacă permite copiilor să-și construiască literalmente dimensiuni proprii pentru orice fel de idee sau proiect imaginativ.

Nu există modalități corecte sau incorecte de a se juca, motiv pentru care piesele au o singură culoare, încurajând joaca imaginativă, fara a distrage atenția prin eventuale combinări sau competiții ce pot incetini procesul creativ.Trust marks

© 2006 - 2020 Loftrek SRL