Pavimente cauciucate pentru siguranta

Download Catalog Pavimente cauciucate PDF

Conform EN1177/2008, acoperirea cu amortizoare de socuri a suprafetelor spatiilor de joaca, este obligatorie. Dalele din cauciuc pentru locurile de joaca au ca scop atenuarea riscului de lovire si accidentare.

Blog - Curățenie și siguranță în locurile de joaca cu pavimente elastice

Pavimentele din cauciuc sau dalele elastice, au devenit foarte populare in ultimii ani. Popularitatea lor se datoreaza varietatii mari de modele, dimensiuni, culori si grosimi, calitati care servesc cu succes mai multe domenii de utilizare. In functie de necesitati sau de destinatii, aceste domenii sunt numeroase.

Locurile de joaca, gradinile, parcurile, aleile, piscinele, padocurile, terasele de restaurant sau proprii, terenurile de sport si pavarea perimetrala a bazinelor de inot sunt cateva dintre domeniile cele mai frecvente de utilizare.

Dalele de cauciuc pot fi plane sau alveolare si pot avea dimensiuni sau culori diferite.

pavimente

Avantajele utilizarii pavimentelor elastice:

  • absorbtia socurilor la impact - elasticitate, confort
  • protectie si siguranta - previne lovirea in caz de cadere
  • durata de viata lunga - rezistenta
  • drenaj instantaneu - evitarea acumularilor de apa
  • suprafata impermeabila - antiderapante
  • rezistenta sporita la factori de mediu
  • aspect ingrijit - curatenie si siguranta
  • rezistenta la trafic intens

Datorita tehnologiei inovatoare, pavimentele elastice sunt ecologice, fiind  produse granulate din cauciuc , oferind un plus de rezistenta si fiabilitate, atat la abraziune cat si la trafic intens, recomandandu-le ca alegerea perfecta in toate domeniile mentionate. Ideale atat ca suprafete de impact,  cu rol de protectie la locurile de joaca, cat si ca suprafete antiderapante, pavimentele elastice vor fi o inspiratie concreta de  eleganta si stil, combinata cu flexibilitate si curatenie oriunde vor fi amplasate.<br ><br >

Te pot ajuta să alegi: 0362 8080420751 188 2250751 188 226 sau completează:
Email:
Tel*:
Trust marks

© 2006 - 2019 Loftrek SRL