branding

Garantii pentru echipamente gonflabile

< Pagina Anterioara | Pagina urmatoare >

Toate echipamentele gonflabile standard comercializate de firma noastra sunt garantate timp de 12 luni cu suportarea de catre noi a cheltuielilor de transport. În unele cazuri daca echipamentul s-a defectat chiar dupa ce a expirat perioada de garanție, Loftrek va face reparațiile necesare care se dovedesc a fi defecte de fabricație.

Toate suflantele Diamond Fan furnizate de Loftrek vor fi înlocuite daca se defecteaza în primul an de utilizare. Va cerem sa trimiteți echipamentul la sediul nostru. Va vom trimite cât mai curând posibil un echipament nou.

Echipamentele gonflabile au în general o durata foarte mare de viața, o medie de 4 ani fara reparații și de pâna la 10 ani, daca sunt pastrate în condiții bune și se respecta numarul de copii admiși simultan. Durata de viața depinde direct proporțional cu gradul de utilizare. Aceste echipamente nu trebuie utilizate pe timp de ploaie, în condiții de umiditate foarte mare, la temperaturi de sub 5 grade, daca nu sunt echipamente pentru pârtie. 

Echipamentele folosite în locurile de joaca de interior au în general o durata mai mare de viața datorita faptului ca nu sufera datorita diferențelor de temperatura și a faptului ca nu sunt afectate de factorii de mediu extern (soare, noroi, umezeala excesiva).

Procedura de inspecţie şi întreţinere

Procedura de inspectie se va realiza obligatoriu la inceputul fiecarei zile, inainte de a permite accesul publicului pe echipamentul gonflabil.

Se va proceda astfel:

  • se vor verifica toate cusaturile, sa fie in buna stare,
  • se va verifica daca instalatia electrica este in buna stare si cablul de alimentare daca nu prezinta ciupituri sau urme de arsura,
  • se va verifica daca parapetii din plasa de la platforma superioara nu prezinta rupturi (daca exista ),
  • se va verifica daca in echipament nu exista obiecte taioase sau ascutite care ar putea accidenta copiii, suprafetele cu care vin in contact copiii se vor dezinfecta cu ajutorul unor solutii care sa nu contina clor, diluanti sau substante agresive, si se vor sterge cu o carpa moale pana raman complet uscate.


Trust marks

© 2006 - 2024 Loftrek SRL