branding

Materiale utilizate pentru fabricarea gonflabile profesionale

< Pagina Anterioara | Pagina urmatoare >

Loftrek se mândrește să furnizeze doar echipamente gonflabile profesionale de înaltă clasă - pentru utilizatea in spații publice. Oricând aveți nevoie de echipamente gonflabile pentru reclamă sau jocuri gonflabile, pentru copii, pentru adulți, pentru teambuilding, suntem aici pentru a vă oferi o soluție completă. Putem lua un castel gonflabil și să îl personalizăm pentru baieți, fetițe, tineri sau unisex, cât și să îi ajustăm dimensiunile pentru a se încadra în încăperi cu înălțime redusa sau în hale. Dacă aveți un obiectiv specific, puteți să ne sunați ca să vă găsim o soluție.

materialg2Materiale

Toate produsele noastre gonflabile sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate pentru a asigura o durată cât mai mare de viață și rezistența produsului. Cel mai utilizat dintre materiale în produsele noastre este poliesterul cu toxicitate redusă și care întârzie arderea. Acest material este în conformitate cu toate standardele majore ce se referă la materiale, incluzând EN71 pentru industria jucăriilor din burete și BS5438 pentru industria echipamentelor gonflabile. Este de asemenea conform cu standardul francez M2 de flamabilitate și cu certificarea de flamabilitate din New York. Aceste norme dure nu produc doar jucării din burete și gonflabile extrem de rezistente, dar asta înseamna și faptul ca produsele au o maximă siguranță pentru utilizator.

Materialele au rezistență la inflamare conform standardului britanic BS5438 - metoda2, standardului franțuzesc M2 și a standardului german B1. Culorile și cernelurile utilizate sunt conforme cu EN71:partea a 3-a și sigure pentru copii. Tavanul (acolo unde este cazul) este fabricat din nailon ultraușor de poliuretan sau PVC ușor dacă preferați.

materialg1Fabricație

Loftrek furnizează echipamente certificate de cea mai înaltă calitate iar toate produsele sunt conforme cu cele mai noi standarde în vigoare. Ca urmare nu numai că depășesc durata de viață a produselor concurente dar și au o rezistență sporită la uzură și rupere.

Asamblarea produselor

Odată ce designul produsului este finalizat, vine rândul croitorilor specializați să asambleze produsul dumneavoastră. Toți croitorii noștri au o experiență îndelungată în fabricarea echipamentelor gonflabile. Asta înseamnă că ei produc produse de înaltă calitate într-un timp relativ scurt, economisind banii dumneavoastră.

Controlul calității

Toate produsele noastre sunt testate frecvent în timpul și după procesul de producție. Acest fapt ne ajută să producem bunuri de o mai bună calitate, rezolvând orice probleme ar putea apărea în procesul de fabricație al gonflabilului sau a jucăriilor dumneavoastră din burete.Trust marks

© 2006 - 2024 Loftrek SRL