branding

Siguranta echipamentelor gonflabile

< Pagina Anterioara | Pagina urmatoare >

Produsele furnizate de firma Loftrek sunt recunoscute de toate normele majore de siguranța. Aceasta asigura ca produsele au cel mai înalt grad de siguranța posibil. Produsele sunt conforme cu BS EN 1176, BS EN 14960 (standardele britanice, mai dure decât cele românești și valabile în țara noastra).

ISO9001 este un standard internațional de management în afaceri care asigura faptul ca firmele funcționeza la standardele la care se așteapta clienții.

Toate echipamentele sunt certificate ISCIR sau cu certificare echivalenta europeana, valabila în România. De asemenea va furnizam toate documentațiile necesare care sunt solicitate de autoritați.

Fabricarea este în conformitate cu normele Asociației Performanței în Industria Textila din Anglia începând cu producția, fabricație și apoi cu utilizarea. Asociația cuprinde grupuri speciale pentru producție, închiriere, jocuri gonflabile, standarde de sanatate și limitarea încarcarii, cât și furnizori specializați din domeniu. Asociația Performanței în Industria Textila are ca scop respectarea standardelor, excelența tehnica și acreditarea.

Asociația producatorilor de gonflabile, utilizatorilor, designerilor și furnizorilor a fost formata în cadrul unei alte asociații pentru a aduce într-un singur loc acest grup.

Inițial diversele ramuri ale acestui sector erau separate și în consecința sectorul nu a reușit sa creeze proceduri de securitate esențiale. În primele 12 luni de la existența acestei asociații s-a reușit trecerea acestui impas și în parteneriat cu alte organizații a produs schema prin care sectorul sa se alinieze la cerințele legale. Mai sunt multe lucruri de facut pentru a construi și forma aceasta industire tânara, dar asociația a demonstrat ca lucrând împreuna putem face un viitor mai sigur pentru copii.

Producerea gonflabilelor se face la standardul ISO9001. Toate materialele folosite sunt de buna calitate și sunt achiziționate de la companii certificate similar. Toate produsele sunt conforme cu ultimele standarde în vigoare.Trust marks

© 2006 - 2024 Loftrek SRL