branding

Sistemul bazat pe panouri

Pagina urmatoare >

Avantajele sistemului bazat pe panouri - click!

Sistemele uzuale (cu conectori si tevi) se asambleaza la fata locului prin intreteserea elementelor de conectare cu tevile, fixarea elementelor de joaca, apoi prin acoperirea cu buretele de protectie si strangerea buretelui pe tevi.

Sistemul bazat pe panouri in schimb vine cu panouri gata finisate de la inceput, cu buretele si plasa preinstalate pe tevi. Instalarea devine mult mai simpla. Puteti sa va imaginati ca la o casa vin peretii prefabricati cu tot cu gresie si faianta, sau vopseaua lavabila la loc si doar se asambleaza ca un joc Lego.

Suntem probabil singura firma din Romania care ofera un sistem de acest gen. Sistemul este patentat de furnizorul nostru in 27 de tari.

modular


Principalele avantaje ale sistemului bazat pe panouri:

 1. La instalare
  1. In primul rand ati putea sa faceti instalarea cu o echipa proprie daca doriti acest lucru deoarece partea de finisaje este deja facuta, mai ramane doar contectarea panourilor
  2. Se pot inlocui panouri fara a se distruge buretele de la toate celelalte elemente din jur datorita faptului ca nu este necesara dezasamblarea
  3. Se instaleaza foarte rapid deoarece tevile vin deja acoperite cu burete, plasa de protectie este preinstalata si elementele de fixare ale buretelui sunt pozitionate
  4. Costurile de instalare scad semnificativ datorita faptului ca nu se mai fac finisajele la fata locului ci doar cuplarea elementelor (scad costurile de cazare, manopera, timp de executie)
  5. Calitatea si aspectul instalarii sunt mult mai bune deoarece fiind facuta instalarea buretelui in fabrica se reuseste o precizie mult mai buna a finisajelor
  6. Costul initial suplimentar al structurii de acest tip (cca. 7%) este compensat de reducerea timpului si a manoperei la instalare.
    
 2. Revanzare
  1. Pretul de revanzare al unei asemenea structuri in cazul vanzarii afacerii este mult mai mare datorita faptului ca nu se pierde buretele la dezasamblare (ca de altfel si aspectul comercial)
  2. Costul de relocare este mult mai scazut (cost manopera dezasamblare, reasamblare, pierderi de materiale nesemnificative, nu sunt probleme de integritate a structurii la reinstalare)
    
 3. Rezistenta, durata de viata si intretinere
  1. La sistemul pe panouri colturile panourilor sunt sudate sub burete si nu se folosesc doar conectori ceea ce mareste rezistenta si durata de viata
  2. Durata de viata este marita datorita modului de asamblare a panourilor in fabrica si a procedurilor in serie monitorizate atent de personalul de supervizare. De asemenea in fabrica avem la dispozitie echipamente care nu pot fi transportate in teren ce sporesc calitatea finisajelor.
  3. Costul de intretinere scade semnificativ datorita usurintei inlocuirii modulului.
 


Trust marks

© 2006 - 2020 Loftrek SRL