Pavimente din cauciuc pentru parcuri

DESCRIERE:

Principalul avantaj al pavimentelor elastice cu picioruse este ca pentru aceeasi grosime si greutate ca si la modelul clasic, capacitatea de absorbtie a socurilor creste. Un alt mare avantaj este faptul ca au o capacitate de drenaj si o permeabilitate crescuta, permitand astfel suprafetei sa se usuce mai repede.

MATERIAL:

Pavimentele elastice pentru exterior sunt formate dintr-o mixtura de granule de anvelope uzate si liant poliuretanic. In cazul pavelelor standard (rosu, verde, negru) granulele sunt colorate pe toata grosimea. Marginile superioare sunt rotunjite. Partea de dedesubt are picioruse de sprijin care faciliteaza scurgerea rapida a apei si ventilatia. Dalele cauciucate exista in variantele de grosime 2cm, 3cm, 4cm, 5cm, 6cm si 7cm.

DIMENSIUNI: (lungime/latime/grosime)

100cm/100cm/2cm, negru. Click aici pentru a vizualiza lista de preturi cu pavimente pentru toate grosimile disponibile.

 PRET/m2:fara TVA:cu TVA:
15.55 €18.50 €
Lipici (se foloseste ~350g/mp). Pret: 6.80 euro+TVA/kg
Te pot ajuta să alegi: 0362 8080420751 188 2230751 188 225 sau completează:
Email*:
Tel*:

Click pentru tabelul cu suprafetele de impact in functie de inaltimea de cadere

Aici puteti regasi materialele adecvate si grosimea necesara pentru a fi folosite ca suprafata de amortizare in spatii de joaca pentru copii.

Detalii despre instalarea pavimentelor din cauciuc: ideal este ca infrastructura sa fie din beton, asfalt sau pietris marunt compactat cu vibrator. Se poate monta si direct pe pamant, dar este bine sa se indeparteze stratul vegetal de pe suprafata ce urmeaza a fi acoperita si sa se niveleze si compacteze cu ajutorul unui utilaj de compactare (vibrator), astfel incat suprafata ce urmeaza a fi acoperita cu pavimente elastice sa fie perfect plana (fara denivelari).

Suprafata poate avea o panta de pana la 20-25 grade, dar trebuie sa fie lipsita de denivelari. In santuletul rezultat in urma compactarii se aseaza dalele de cauciuc si se lipesc intre ele cu un adeziv special pe care-l putem livra impreuna cu ele. Pentru alei este suficienta grosimea de 3 cm, dar daca solul pe care urmeaza a fi asezate este predispus sa se degradeze de la ploi (inmoaie, deniveleze, alunece), va recomandam sa achizitionati pavimente cu grosime mai mare.Trust marks

© 2006 - 2019 Loftrek SRL