branding

10 pasi simpli, pentru construirea unui loc de joaca

< Pagina Anterioara | Pagina urmatoare >

construiesteti un loc de joaca 1
construiesteti un loc de joaca 2
construiesteti un loc de joaca 3

  • Pasul 1: Formează un comitet de coordonare a proiectului

Selectează oameni implicați în servicii pentru comunitate, care au o perspectivă clară asupra grupului de utilizatori ai viitorului proiect, cu aptitudini care pot fi utile, pentru obținerea unui proiect perfect adaptat zonei respective.

Particularități Loftrek: Consultanță gratuită și sugestii legate de configurarea și structurarea locului de joacă.

  • Pasul 2: Ia deciziile potrivite!

Stabilește obiective clare pentru noul proiect. Ia în considerare aspecte esențiale precum: tipul locului de joacă, echipamentele potrivite, specificul locației unde se va amenaja (în apropierea școlilor, gărilor, aeroporturilor, spitalelor, blocurilor, parcurilor, etc) numărul de utilizatori și vârsta acestora, copiii cu nevoi speciale.

Particularități Loftrek: Consiliere cu privire la aspectele esențiale care trebuie adaptate fiecărui loc de joacă în parte.

  • Pasul 3: Ține seama de părerile comunității

Invită comunitatea căreia îi este destinat proiectul, la o discuție deschisă. Analizați eventuale particularități ale familiilor din zonă (număr copii, vârste, etc), locurile de joacă existente și componența acestora, folosiți mijloacele mass-media pentru a obține statistici și detalii despre zonă.

Particularități Loftrek: Consultanță în ce privește particularitățile locului de joacă, propunere echipamente tematice.

construiesteti un loc de joaca 4
construiesteti un loc de joaca 5
construiesteti un loc de joaca 6

  • Pasul 4: Găsește locul disponibil

Fă un "inventar" al locurilor de joacă din zonă. Alege locul ținând seama de caracteristici precum dimensiuni și particularități, sau orice proprietate a terenului care poate fi folosită drept avantaj.

Particularități Loftrek: Propunere echipamente adaptate locației alese, pentru o eficiență maximă în utilizarea spațiului disponibil.

  • Pasul 5: Consultă un specialist în amenajarea de locuri de joacă

După stabilirea obiectivelor proiectului tău, găsește un consultant care să te ajute la dezvoltarea proiectului și să facă o estimare a valorii lui, printr-o ofertă personalizată.

Particularități Loftrek: Oferă consultanță pe tot parcursul dezvoltării proiectului și face oferte personalizate fiecărui client.

  • Pasul 6: Stabilește un buget

Când stabilești un buget, trebuie să iei în considerare și cheltuielile de transport, instalarea, pregătirea terenului și suprafețele de siguranță, pentru a realiza proiectul în detaliu.

Particularități Loftrek: Vă informează despre costurile adiționale ale proiectului, cu detalii și particularități.

construiesteti un loc de joaca 7
construiesteti un loc de joaca 8
construiesteti un loc de joaca 9

  • Pasul 7: Alegeți-vă specialistul în amenajări locuri joacă

Când alegi compania care se va ocupa de proiectul tău, asigură-te că oferă echipamente certificate, și discută cu aceasta despre perioada de livrare a echipamentelor, calitatea și garanția produselor, informându-te în prealabil despre reputația și portofoliul acestuia.

Particularități Loftrek: Cu o experiență de peste 9 ani în amenajarea de locuri de joacă, atât de interior cât și de exterior, Loftrek vă oferă echipamente sigure și de calitate, certificate pe piața europeană, cu certificate de garanție corespunzătoare.

  • Pasul 8: Stabilește un termen de finalizare

Pentru asta, ia în considerare pregătirea amplasamentului, livrarea echipamentelor de joacă și instalarea lor.

Particularități Loftrek: Stabilește un grafic de finalizare al proiectului, împreună cu clientul, se ocupă de livrarea echipamentelor și poate pregăti amplasamentul.

  • Pasul 9: Instalarea locului de joacă

Desemnează un constructor pentru instalarea echipamentelor, care să supervizeze și să execute lucrările, comunicându-i eventual dacă ai voluntari din comunitate, care să ajute la instalare.

Particularități Loftrek: Asigură la cerere instalarea echipamentelor, cu supervizarea personalului de specialitate.

construieste_pas_10

  • Pasul 10: Inaugurează locul de joacă, sărbătorind cu comunitatea!

Invită toți membrii comunității la inaugurare, oficialii locali și presă, fă cât mai multe poze, pentru a face cunoscut tuturor noul loc de joacă.

Particularități Loftrek: Organizează la cerere inaugurarea noului loc de joacă printr-un eveniment festiv, personalizat. Poate pune la dispoziție gonflabile profesionale pentru divertisment, decorațiuni din baloane, animatori costumați și diferite servicii complementare destinate evenimentelor.Trust marks

© 2006 - 2024 Loftrek SRL