branding

Mese de Tenis din Beton: Soluții Rezistente și Estetice

La Loftrek SRL, ne mândrim cu furnizarea celor mai durabile și estetice mese de tenis din beton pentru departamentele tehnice ale primăriilor. Cu experiența vastă în domeniu a partenerului nostru HeBlad și o echipă de experți în design și tehnologie, suntem gata să vă oferim soluții inovatoare și personalizate pentru a îmbunătăți spațiile urbane și a promova activitățile sportive în comunitatea dvs.

Despre HeBlad

De-a lungul anilor, am produs și livrat mii de mese de ping-pong din beton și seturi de picnic în diverse țări precum Benelux, Danemarca, Elveția, Franța, Anglia, Țara Galilor și sudul Scoției. Între timp, un număr de mese ale noastre au fost amplasate chiar și peste mări!

Produsele noastre sunt cunoscute pentru rezistența lor. "Anti-vandalism", "indestructibil", "mult prea rezistent" sunt afirmații ale proprietarilor mândri ai uneia sau mai multor mese de ping-pong sau seturi de picnic. Vezi aici catalogul de produse!

Masă de tenis din beton

Oferim trei tipuri diferite de mese de ping-pong. Modelul clasic rectangular sau modelul cu colțuri rotunjite din motive de siguranță. De asemenea, mesele noastre de picnic sunt disponibile într-o varietate de modele.

Despre modelul nostru standard de masa de tenis din beton

Această masă de ping-pong rectangulară cu suprafața de joc verde este o masă de turneu recreativă pentru sport în aer liber. Datorită faptului că această masă este întărită cu straturi duble de oțel (sus și jos), rezistă la toate condițiile de vânt și vreme: bună pentru mulți ani și multă bucurie în joc.

Masa de ping-pong este turnată într-o singură bucată, ceea ce înseamnă că și "plasa" din mijloc este din beton solid. Suprafața de joc este pulverizată în verde cu un lac bicomponent. Conturul alb și "plasa" nu sunt aplicate cu autocolante, ci cu vopsea și lac solid.

Produse: 

Calitate și Durabilitate Superioară

Înțelegem importanța de a oferi calitate și durabilitate în amenajarea spațiilor urbane. Mesele noastre de tenis din beton sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, rezistente la intemperii și uzură, asigurându-vă că veți beneficia de o investiție pe termen lung și o menținere redusă.

Masă de football din beton

Design Personalizat pentru Nevoile Dvs.

Lucrăm îndeaproape cu arhitecții și departamentele tehnice ale primăriilor pentru a dezvolta soluții personalizate care să se potrivească perfect nevoilor și cerințelor specifice ale fiecărui proiect. Fie că doriți o masă de tenis clasică sau un design mai modern și inovator, suntem gata să vă oferim opțiuni adaptate stilului și bugetului dvs.

Instalare Rapidă și Ușoară

Mesele noastre de tenis din beton sunt concepute pentru o instalare rapidă și ușoară, minimizând timpul și efortul necesar pentru amenajarea spațiilor sportive. Această abordare permite o implementare eficientă a meselor de tenis în parcuri, școli, zone rezidențiale și alte locații publice, fără a cauza disconfort sau inconveniențe comunității.

Siguranță și Accesibilitate

Prioritatea noastră este să oferim mese de tenis din beton care să asigure siguranță și accesibilitate pentru toți utilizatorii. Fiecare masă este proiectată cu margini rotunjite, suprafețe anti-alunecare și înălțimi standardizate, pentru a garanta o experiență de joc plăcută și sigură pentru toate vârstele și abilitățile.

Masă de șah din beton

Sprijinirea Activităților Sportive în Comunitate

Amenajarea spațiilor cu mese de tenis din beton contribuie la promovarea activităților sportive și a unui stil de viață sănătos în comunitatea dvs. Aceste facilități sportive accesibile și durabile încurajează locuitorii să interacționeze, să socializeze și să se mențină activi, îmbunătățind calitatea vieții și creând o atmosferă pozitivă în zona urbană.

Servicii Complete și Asistență Tehnică

La Loftrek SRL, ne angajăm să vă oferim servicii complete, de la consultanță și proiectare, până la asistență tehnica telefonică instalare și întreținere. Echipa noastră de experți este disponibilă pentru a vă oferi asistență tehnică și recomandări personalizate, astfel încât să vă puteți bucura de mese de tenis din beton de înaltă calitate, care să servească eficient și durabil comunitatea dvs.

Contactați-ne Azi

Pentru a afla mai multe despre soluțiile noastre inovatoare de mese de tenis din beton și pentru a discuta despre nevoile și proiectele dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră de specialiști. Suntem nerăbdători să vă ajutăm să creați un mediu urban activ, sănătos și plăcut pentru comunitatea dvs.

Principalele cataloage de produse:


Vă putem ajuta! Contactați-ne pentru consultanță de Luni până Vineri între orele 8-16 la:
0752287722 0751 188222 0751 188226 prin adresele de email din pagina de contact!Trust marks

© 2006 - 2024 Loftrek SRL