branding

Skatepark-uri Design și Construcție

Loftrek, reprezentantul autorizat al Techramps, prezintă cu mândrie expertiza de peste 20 de ani a Techramps, pionierul incontestabil din Polonia în designul și construcția skatepark-urilor. Specializată în furnizarea celor mai bune soluții pentru entuziaștii de skateboarding, BMX și patinaj cu role, Techramps, a finalizat cu succes peste 1.000 de proiecte, stabilindu-se astfel ca unul dintre cei mai experimentați executanți din industrie.

Datorită stăpânirii unei game largi de tehnici de construcție, Techramps oferă, prin Loftrek, soluții de ultimă generație clienților săi. Indiferent dacă este vorba de skatepark-uri modulare sau de construcții mai complexe din beton, calitatea superioară este întotdeauna garantată.

Skateparks by Techramps Youtube Video

Echipa Techramps, reprezentată de Loftrek, include meseriași foarte calificați, specialiști în design, sudură, fabricație, precum și maeștri în netezirea betonului și betonul proiectat. Fiecare proiect este tratat individual, personalizând soluțiile pentru a se potrivi nevoilor clienților. Pasiunea pentru skateboarding, BMX și patinaj cu role a făcut ca Techramps, să fie un pionier în avansarea acestor discipline de peste 20 de ani.

Concept Skatepark 1

Pentru cele mai bune soluții destinate entuziaștilor sporturilor extreme, contactați Loftrek, reprezentantul Techramps. Descoperiți de ce merită să vă încredințați proiectul unei echipe care nu este doar lider în industrie, ci și dedicată calității și satisfacției clienților. Alegând Loftrek și Techramps, skatepark-ul dumneavoastră va fi de neegalat, oferind momente memorabile pe placă, bicicleta sau rolele dumneavoastră.

Concept Skatepark 2

Alte produse pe care le comercializam la ora actuala:

Imagini din portofoliu și produse noi:

Echipamente de joacă, echipamente fitness și calisthenics, echipamente skatepark, stații de autobuz, mese de pingpong din beton, bănci, coșuri de gunoi,  urban coaster, toalete automate

Vă putem ajuta! Contactați-ne pentru consultanță de Luni până Vineri între orele 8-16 la:
0752287722 0751 188222 0751 188226 sau prin formularul de contact!Trust marks

© 2006 - 2024 Loftrek SRL