branding

Corpuri de Iluminat Stradal: Soluții Eficiente și Durabile

La Loftrek SRL, suntem specializați în furnizarea unei game variate de corpuri de iluminat stradal de înaltă calitate, eficiente și durabile, care să răspundă nevoilor arhitecților și departamentelor tehnice ale primăriilor.Cu experiența vastă în domeniu a partenerului nostru Rosa și o echipă de experți în design și tehnologie, suntem pregătiți să vă oferim soluții inovatoare și personalizate pentru a îmbunătăți siguranța și estetica spațiilor urbane. Va invităm să vedeți catalogul complet de produse aici!

Design Inovator și Funcțional

Corpurile noastre de iluminat stradal prezintă un design inovator și funcțional, care se integrează perfect în peisajul urban și contribuie la crearea unui mediu sigur și estetic pentru comunitate. Fiecare model este proiectat pentru a oferi o iluminare optimă și uniformă, reducând poluarea luminoasă și evitând zonele întunecate sau oarbe.

Corpuri de iluminat stradal

Despre partenerii noștri de la Rosa din Polonia

Suntem un lider apreciat în industria iluminatului. Fabricile noastre situate în Tychy, pe o suprafață de 36.000 m2, angajează aproape 350 de angajați. Echipa noastră de ingineri și echipele științifice dezvoltă în mod constant metode inovatoare de producție a produselor. Tradiția, experiența, solidez, abordarea individuală pentru fiecare client, susținute de soluții creative și ecologice, sunt avantaje recunoscute nu numai în Polonia, dar și în peste șaptezeci de țări pe toate continentele, unde exportăm produsele noastre.

Avem deja 30 de ani în industria iluminatului!

  • - Oferim servicii comerciale și inginerești complete
  • - Ne specializăm în producția de seturi complete de iluminat
  • - Prezentăm o ofertă largă de iluminat LED economisitor de energie
  • - Produsele noastre din aluminiu anodizat sunt oferite în 10 culori, fiecare cu posibilitatea de a fi lustruite
  • - Realizăm soluții de produse neobișnuite și unice, atât pentru stâlpi, catarge, cât și pentru corpuri de iluminat
  • - Ne evidențiem prin soluții tehnologice proprii
  • - Oferim valoare adăugată, adică confort, siguranță și calitate
  • - Iluminăm și înfrumusețăm mediul în care trăim

Tehnologia de producție a stâlpilor de aluminiu

Suntem mândri de linia de producție inovatoare a stâlpilor de aluminiu ROSA, care este singura investiție de acest gen din lume, iar soluțiile utilizate în cadrul acesteia sunt protejate de brevet. Fiecare etapă a procesului de producție este monitorizată și controlată cu strictețe, ceea ce face ca produsul final să se distingă prin calitatea ridicată a execuției.

Eficiență Energetică și Sustenabilitate

Prioritatea noastră este de a oferi soluții de iluminat stradal eficiente energetic și sustenabile. Utilizăm tehnologii avansate, cum ar fi LED-urile de înaltă performanță și sistemele de control inteligent, pentru a asigura un consum redus de energie și o durată de viață îndelungată a produselor. Ne angajăm să promovăm soluții ecologice și responsabile, care să respecte reglementările și standardele în vigoare.


Corpuri de iluminat stradal modele Rosa

Personalizare și Flexibilitate

Lucrăm îndeaproape cu arhitecții și departamentele tehnice ale primăriilor pentru a dezvolta soluții personalizate care să se potrivească perfect nevoilor și cerințelor specifice ale fiecărui proiect. Oferim o gamă largă de modele, culori și opțiuni de montaj, precum și posibilitatea de a adapta sistemele de control și senzori pentru a maximiza eficiența și funcționalitatea iluminatului stradal.

Calitate și Durabilitate

Toate corpurile noastre de iluminat stradal sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și rezistente la intemperii, asigurând o durată de viață îndelungată și performanțe constante în orice condiții. Testăm riguros produsele pentru a garanta fiabilitatea și siguranța, oferind în același timp suport tehnic și garanție pe termen lung.

Contactați-ne pentru a Discuta Proiectul Dumneavoastră

Sunteți interesat de soluțiile noastre de iluminat stradal pentru arhitecți și departamentele tehnice ale primăriilor? Contactați-ne astăzi pentru a discuta proiectul dumneavoastră și a afla cum vă putem ajuta să dezvoltați un sistem de iluminat stradal eficient, durabil și estetic.

Principalele cataloage de produse:


Vă putem ajuta! Contactați-ne pentru consultanță de Luni până Vineri între orele 8-16 la:
0752287722 0751 188222 0751 188226 prin adresele de email din pagina de contact!Trust marks

© 2006 - 2024 Loftrek SRL