branding

Pumptrack-uri Design și Construcție

Loftrek, reprezentantul autorizat al Techramps, prezintă cu mândrie expertiza de peste 20 de ani a Techramps, pionierul incontestabil din Polonia în designul și construcția skatepark-urilor, pumptrack-urilor. Specializată în furnizarea celor mai bune soluții pentru entuziaștii de BMX, skateboarding și patinaj cu role, Techramps, a finalizat cu succes peste 1.000 de proiecte, stabilindu-se astfel ca unul dintre cei mai experimentați executanți din industrie.

Construcția de pumptrack-uri modulare este un trend nou care a ajuns în Polonia relativ recent. Pumptrack-urile, sau terenurile de joacă pentru biciclete, sunt folosite de toate grupele de vârstă. Adaptate pentru copii, adolescenți și adulți, acestea au devenit o alternativă excelentă pentru petrecerea activă a timpului liber. Piste, care au o suprafață compozită special modelată cu curbe conturate, sunt utilizate pentru ciclism, mersul cu trotineta.

Pumptrack Youtube Video

Ca reprezentanți ai Pumptrack.eu, oferim multe modele diferite de pumptrack-uri. Fiecare dintre ele a fost proiectat și fabricat cu grijă pentru a oferi cea mai bună experiență și siguranță utilizatorilor. Oferim modele de pumptrack pentru diferite grupe de vârstă și niveluri de abilitate. Toate modelele noastre sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, ceea ce garantează nu numai durabilitatea pe termen lung a structurii, dar și siguranța utilizatorilor. 

Poza circuit pumptrack 1

Construcția pistei trebuie să respecte cerințele standardului EN 14974 (Skatepark-uri - Cerințe de siguranță și metode de testare). Conformitatea cu cerințele de siguranță ale instalării conform standardului EN 14974:2019-07 este condiționată de menținerea unei zone de siguranță de cel puțin 2m în jurul pistei. 

Construcția pistei respectă standardul EN 1176-1 (Echipamente de joacă și suprafețe). Conform standardului EN 1176-1, facilitățile sunt destinate copiilor de până la 8 ani sub supravegherea unui adult. Pumptrack-urile pot fi folosite de copii pe biciclete fără pedale, trotinete, biciclete pentru copii, skateboard-uri și role. Respectarea cerințelor de siguranță conform standardului EN 1176-1:2017-12 este condiționată de menținerea unei zone de siguranță de cel puțin 2m în jurul pistei și utilizarea modulelor de tip B și Z pentru o suprafață sigură conform punctului 4.2.8.5 al standardului (suprafețe libere (nelegate) nu sunt permise). Pentru alte module (P1, P2, N, S), înălțimea căderii libere este < 0.6m. 

Poza circuit pumptrack 1


Alte produse pe care le comercializam la ora actuala:

Imagini din portofoliu și produse noi:

Echipamente de joacă, echipamente fitness și calisthenics, echipamente skatepark, stații de autobuz, mese de pingpong din beton, bănci, coșuri de gunoi,  urban coaster, toalete automate

Vă putem ajuta! Contactați-ne pentru consultanță de Luni până Vineri între orele 8-16 la:
0752287722 0751 188222 0751 188226 sau prin formularul de contact!Trust marks

© 2006 - 2024 Loftrek SRL