branding

Calitate Loftrek

Pagina urmatoare >

calitate_loftrek_3Calitatea reprezintă pentru Loftrek punctul de plecare spre orice parteneriat. Elementele ce definesc calitatea unui loc de joacă nu sunt puține. Un produs sau un serviciu de calitate definește și însumează un timp lung de proiectare, concepere, analiză și structură. Aceasta începe încă din procesul de producție, fiind rezultatul ideii de concepere a produsului, încorporând orice nevoie sau pretenție a clientului căruia îi este destinat.

Caracteristicile calitative ale lucrărilor pe care le executăm și ale produselor pe care le livrăm constituie o preocupare continuă a echipei noastre de specialiști. Calitatea este rezultatul unui proces etapizat, complex și elaborat. Echipamentele de joacă profesionale sunt un produs al acestui proces complet, iar noi suntem mândri să vă oferim calitatea, alături de siguranța, rezistență și durabilitate, criterii esențiale în impunerea pe piața locurilor de joacă.

De ce Loftrek?

Pentru că lucrăm cu producatori valoroși, care împărtăsesc principiile noastre:

Neospiel selectează materialele dupa criterii bine stabilite, îmbinând calitatea cu durabilitatea, funcționalitatea cu utilitatea.

Pentru că siguranța este prioritatea absolută:

Toate echipamentele sunt executate după normele EN 1176/1177 (pentru locuri de joacă). Toate produsele sunt verificate cu atenție înainte de a părăsi fabrica pentru a se asigura ca sunt compatibile cu toate cerințele acestor norme.

Pentru că materialele sunt atent selectate:

calitate_loftrek_1Se folosește lemn din specii rezistente, brad, zadă, salcâm, fără parte centrală. Acest tip de selecție previne crăparea și asigură o viață îndelungată. Lemnul este impregnat împotriva infestării sub presiune, sporindu-i rezistența și mărindu-i astfel durata de viața. Nu se fac compromisuri legate de calitatea materialelor. Se utilizează lemn masiv, care rezistă cu succes și în condiții meteo vitrege, absorbind și eliminând umezeala.

Pentru acoperișuri, panouri de siguranța și jocuri de apă, se folosește polietilena. Aceasta este similară celei folosite pentru veselă, pentru a se asigura că nu există riscuri de intoxicare pentru copii. Culoarea este omogenă și stabilă la ultraviolete. Folosind o tehnologie multistrat, desenele sunt integrate în structură și nu se decoloreaza în timp.

Pentru că modalitățile de conectare sunt unice:

calitate_loftrek_2Echipamentele din lemn au o modalitate de conectare unică, diferită de cea a montajelor clasice. Conectorii speciali utilizati la sistemul de îmbinare al elementelor sunt executați din oțel inoxidabil de grad înalt V2A. Legăturile leagănelor, care trebuie să suporte forțe dinamice foarte mari, sunt făcute tot din acest material extrem de rezistent, iar rulmenții leagănelor sunt fără întreținere. Toate aceste calități unice ale conectorilor oferă un plus de siguranță, evitând degradarea lemnului la îmbinări. De aceea, durata de viață a echipamentelor noastre este mai lungă și conferă o siguranță mai înaltă pentru utilizatori.
 
Pentru că rezistența este o calitate esențială:

Elementele din lemn pe care le conțin fundațiile echipamentelor, au în pământ picioare metalice din oțel de înaltă calitate zincat la cald. De la nivelul solului se păstreză 5-10 cm distanța până la lemn pentru a preveni deteriorarea acestuia. Fundațiile de beton se toarnă de la adancimea de -80 cm pentru o mai bună stabilitate a picioarelor.

Pentru că oferim service, piese de schimb și consumabile:

Toate acestea pot fi furnizate la cerere, pe baza unei solicitări în cazul service-ului sau a unei comenzi prealabile (pentru piese sau consumabile), în care vor fi menționate codurile produselor din catalogul de piese.

Vă putem ajuta! Contactați-ne pentru consultanță de Luni până Vineri între orele 8-16 la:
0751 188222  0752287722 0751 188226 sau prin formularul de contact!Trust marks

© 2006 - 2024 Loftrek SRL