branding

Siguranta locurilor de joaca Gama Playparc

< Pagina Anterioara | Pagina urmatoare >

siguranta1Echipamentele Playparc sunt în conformitate cu cele mai noi standarde de siguranța și dețin marca GS(Geprufte Sicherheit - siguranța garantata) pentru certificarea siguranței eliberat de TUV Thuringen.

Este de la sine înțeles ca ne conformam cu strictețe normelor de siguranța corespunzatoare: DIN EN 1176/1177, DIN EN 14974). Pentru Playparc conformitatea cu standardele de siguranța este de prioritate maxima. Toate produsele sunt verificate pentru conformitate înainte de a parasi fabrica, pentru a ne asigura de cel mai înalt grad de siguranța. Veți primi detalii complete cu privire la service și instalare cu fiecare livrare.

Suntem de asemenea bucuroși sa va trimitem detaliile de instalare și alte informații tehnice și înainte sa faceți comanda pentru a va da ocazia sa va asigurați ca echipamentul întrunește toate cerințele dumneavoastra.

siguranta2Va putem de asemenea oferi servicii de verificare a echipamentelor la fața locului.

Am lucrat la normele pentru Skate parcuri ani de zile (DIN EN 14794) și urmam cu strictețe aceste norme și în ziua de azi.

De asemenea contribuim activ la dezvoltarea noilor norme germane și europene pentru echipamentele fitness de exterior. Speram ca în acest fel sa contribuim la dezvoltarea unor echipamente de fitness mult mai sigure pentru utilizator.

De asemenea lucram cu comitetul de standardizare pentru schimbari importante în DIN EN 1176 și încercam sa includem experiența, descoperirile și cunoștințele noastre din cei 31 de ani de experiența în aria echipamentelor de joaca. Acestea vor contribui la înbunatațirea atât a standardelor germane cât și a celor europene.Trust marks

© 2006 - 2024 Loftrek SRL