Conceptul i-play

Download Catalog i-play

Conceptul i-play vine să revoluționeze joaca în aer liber, prin asocierea jocului creativ cu cel digital. Această asociere este unică, permițând utilizatorilor un joc interactiv, care nu se termină odată cu joaca propriu zisă. i-play permite analizarea de catre utilizatori a celor mai bune scoruri, compararea și discutarea rezultatelor, eficientizând și promovând competiția în rândul copiilor și tinerilor.

BlogSpune bun venit cu un Like, sistemelor de joacă inovative!

Ne dorim generații sănătoase, interesate de sport și mișcare. i-play aduce în locurile publice, joaca interactivă într-un format absolut nou, cu beneficii extraordinare pentru sănătate.

Mișcare în aer liber, divertisment, competiții amuzante, beneficii pentru sănătate, accesibilitate, interactivitate, socializare și spirit de echipă - acestea sunt calitățile revoluționarului concept i-play, alături de combaterea sedentarismului și aderarea la un stil de viață sănătos.

Iplay 1

Conceput pentru a atrage copiii spre jocuri interactive, folosindu-se de exercițiile fizice, i-play oferă atât activitate fizica cât și socială, îmbinând joaca cu sportul, în cel mai benefic mod cu putință: distracție și mișcare în aer liber.

Te pot ajuta să alegi: 0362 8080420751 188 2230751 188 225 sau completează:
Email*:
Tel*:


Trust marks

© 2006 - 2019 Loftrek SRL