branding

Inovatie Loftrek

< Pagina Anterioara |

inovatie_loftrek_1Sistemele de joaca inovative fac parte dintr-o categorie pe care o îndrăgim. Suntem mereu în căutarea de noi și noi soluții pentru a crește calitatea jocului și a aduce elemente de noutate utile, sănătoase și captivante. Ne place să implementăm noutăți pe piața locurilor de joacă din România, oferind echipamentele cele mai moderne de joacă, susținând un stil de viață sănătos atât pentru cei mici cât și pentru cei mari.

Inovația în joacă reprezintă din punctul nostru de vedere o necesitate a timpului în care trăim, dar și o preocupare continuă de a aduce îmbunătățiri și inovații în viața micuților nostri.

De ce Loftrek?

Pentru că suntem deschiți la nou, prezentându-vă concepte de joacă și mișcare, revoluționare:
inovatie_loftrek_2

  • Sistemele noastre de joacă inovative nu sunt doar jocuri, ele sunt concepte de joacă care includ o mulțime de beneficii fizice și educative.
  • Suntem unici reprezentanți în România ai Imagination Playground, sistemul de joacă mobil care transformă orice spațiu, prezentându-vă o altă abordare în materie de joacă.
  • Am inclus sisteme de joacă din categoria HIP-HOP, care sunt o noutate prin tematică și formă.
  • Am introdus cățărătorile modulare, o premiera în abordarea jocului sub o formă nouă, aceea a cățărării haotice, care oferă posibilități de atingere a unui scop prin mai multe metode.
  • Completăm mereu categoriile pentru persoane cu nevoi speciale, trambulina fiind o noutate în acest domeniu.
  • Am adus conceptele de mișcare 4Circle și Calisthenics, ultimele noutăți în domeniul fitnessului în aer liber.

Vă putem ajuta! Contactați-ne pentru consultanță de Luni până Vineri între orele 8-16 la:
0751 188222  0752287722 0751 188226 sau prin formularul de contact!Trust marks

© 2006 - 2024 Loftrek SRL