branding

concept_4F_1Conceptul 4F

Însumează patru standarde esențiale: Fit / Free / Fun / Function, (adaptabil, liber, amuzant, funcțional), promovând o alternativă reală pentru toți cei cărora le place mișcarea în aer liber. Noutatea absolută a acestui concept este de a deveni activ, combinând antrenamentele curente cu noile tehnici din domeniul sportiv, într-un mod simplu și la îndemână.

Echipa Olimpica a Germaniei (DOSB), este un puternic susținător al acestui concept, folosindu-l și recomandându-l tuturor.


Modulele

Echipamentele 4FCIRCLE oferă tuturor șansa de a face mișcare pentru a fi sănătoși. Modulele sunt concepute pe grupe de exerciții, fiecare cu specificul lor, axate pe coordonare, forță, rezistență și mobilitate, fiind o
completare optimă a ofertei de mișcare în spațiul public, care se poate anexa și ca modul la (aproape) toate ofertele fitness sau sportive, existente deja.


Panourile

Un aspect esențial în realizarea și utilizarea acestui concept sportiv sunt panourile cu instrucțiuni clare, ușor de înțeles, ale exercițiilor cu gradele lor diferite de dificultate, cu ajutorul unor ilustrații inteligibile. Fiecare unitate 4FCIRCLE are un panou individual de instrucțiuni, pe care este descris modul în care utilizatorul trebuie să folosească aparatele pentru un antrenament profesionist și în funcție de posibilitățile sale.


Grupuri de utilizatori

Printre cele mai răspandite grupuri de utilizatori se numără: familiile (promovează interacțiunea dintre cei tineri si cei în vârsta, dincolo de orice conflicte între generații), sportivi, amatori de plimbari, clase de elevi care vor ore de sport în aer liber, copii, turiști. De asemenea este utilizat cu succes în aplicații terapeutice, ca sprijin în terapie, dar și de către oricine dorește să se miște în natură, indiferent de vârstă sau condișie fizică.

concept_4F
concept_4F
concept_4F

Vă putem ajuta! Contactați-ne pentru consultanță de Luni până Vineri între orele 8-16 la:
0752287722 0751 188222 0751 188226 - Whatsapp disponibil sau prin adresele de email din pagina de contact!Trust marks

© 2006 - 2024 Loftrek SRL