branding

Materiale utilizate in gama lemn economic

< Pagina Anterioara | Pagina urmatoare >

materiale_1

Materialele utilizate în constructia echipamentelor îndeplinesc standardele de siguranta în vigoare.

Toate suprafetele sunt finisate, neexistând pericolul de întepare (margini rotunjite si slefuite).

Lemnul utilizat pentru locul de joaca este acoperit cu lac acrilic non toxic pentru exterior, de diferite culori, in triplu strat. 

Elementele de conectare sunt confectionate din metal galvanizat si nu permit dezasamblarea fara instrumente specifice în scopul vandalizarii locurilor de joaca. 

materiale_2

Toate elementele metalice utilizate în constructia echipamentului de joaca sunt protejate împotriva intemperiilor prin aplicarea unei vopsele non toxice.

Scaunele leaganelor sunt fabricate din HDPE (polietilena de înalta densitate) ceea ce le confera o rezistenta marita. Un mare avantaj al acestui material consta in eliminarea posibilitatea unei contaminari a copiilor cu substante toxice. Spre deosebire de alte materiale similare, este rezistenta la UV si nu se decoloreaza. Elementele din polietilena vor arata ca noi si dupa multi ani de folosire.

PAFS = Poliesteri armati cu fibra de sticla. Material folosit la realizarea unor elemente componente ale echipamentelor cum ar fi toboganele. Caracterizat prin durabilitate mare si rezistenta la uzura.

Instalarea locurilor de joca se face prin conexiuni metalice si fundatii de beton, în conformitate cu documentele de constructie pe un teren moale (iarba, nisip) sau prin ancorare pe un teren dur (placi de beton).Trust marks

© 2006 - 2024 Loftrek SRL