branding

Siguranta locurilor de joaca din lemn Economic

< Pagina Anterioara | Pagina urmatoare >

Toate echipamentele sunt executate cu atenţie la normele EN 1176/1177, lucru ce conferă echipamentelor rezistenţă, siguranţă în exploatare si durabilitate.

Din punctul nostru de vedere siguranţa este cea mai înaltă prioritate.

Produsele sunt verificate cu atenţie înainte de a părăsi fabrica pentru a ne asigura că sunt compatibile cu toate cerinţele acestor norme.

Dimensionarea produselor şi forma acestora permite utilizarea lor facilă şi în condiţii de siguranţă.

La proiectarea lor s-a tinut cont pe lingă standardele de siguranţa in vigoare si de aspectul plăcut si prietenos.

Lemnul utilizat pentru locul de joacă este acoperit cu lac acrilic non toxic pentru exterior, de diferite culori.

Elementele de conectare sunt confecţionate din metal galvanizat şi nu permit dezasamblarea fără instrumente specifice în scopul vandalizării locurilor de joacă.

Toate elementele metalice utilizate în construcţia echipamentului de joacă sunt protejate împotriva intemperiilor prin aplicarea unei vopsele non toxice.

Lanţurile echipamentelor sunt zincate, iar scaunele leagănelor sunt fabricate din HDPE (polietilenă de înaltă densitate) ceea ce le conferă o rezistenţă mărita şi durabilitate în timp.

Suprafeţele sunt plane si curate, nu prezintă zghirieturi, ondulări, lipsă de material, fisuri si sunt rezistente la acţiunea agenţilor corozivi prin structura lor.

Componentele mobile sunt asamblate astfel incit sa nu genereze zgomote in timpul exploatării si sa nu prezinte pericol de accidente.

Fiecare echipament este inscripţionat lizibil si durabil cu denumirea echipamentului, codul de identificare al echipamentului, seria, datele de identificare ale importatorului, anul de fabricaţie al echipamentului, caracteristicile tehnice ale acestuia.

Nu ezitaţi să ne contactaţi dacă aveţi întrebări legate de siguranţă.Trust marks

© 2006 - 2024 Loftrek SRL