branding

Carusele cu bancute sau cu scaune, clasice

Caruselele figureaza pe lista preferintelor copiilor de toate varstele datorita placutei senzatii de invartire si prilejului de a socializa si comunica cu alti copii. Indiferent daca sunt cu bancute, cu scaune sau cu bare de imprejmuire, acestea constituie elemente de atractie ale oricarui loc de joaca, oferind distractie si amuzament mai multor utilizatori simultan.

Echipamente care nu se mai produc sau pot fi produse la cerere

Playparc_logoLocurile de joaca propuse de noi sunt produse in Germania si se disting prin design-ul atractiv, calitatea si durabilitatea materialelor folosite. Materialele din care sunt confectionate sunt tabla de aluminiu cu striatii antialunecare pentru podea, polietilena pentru sezutul scaunelelor, structura si ramele lor fiind din otel galvanizat, si rulmenti cu protectie la mecanismul de rotire. Rezistente si sigure, respecta toate normele impuse de standardele europene.

Firma noastra este distribuitor exclusiv al gamei Playparc din luna August 2011. Puteti vedea mai multe detalii despre produse in catalogul nostru PDF.

Loftrek - catalog locuri de joaca din lemn productie Germania.pdf

Vă putem ajuta! Contactați-ne pentru consultanță de Luni până Vineri între orele 8-16 la:
0752287722 0751 188222 0751 188226 prin adresele de email din pagina de contact!Trust marks

© 2006 - 2024 Loftrek SRL