branding

Garantii pentru produsele din gama lemn Playparc

< Pagina Anterioara | Pagina urmatoare >

Termeni de garanție

Ultima actualizare a garantiei pentru produsele Playparc a fost efectuata in octombrie 2022, si prezinta conditiile de garantie in vigoare la momentul publicarii.

Termenul de garantie incepe cu data livrarii si este evaluat pe durate diferite pentru grupe de produse / echipamente, dupa cum urmeaza:

Perioada de garanție începe în ziua livrării și variază pentru diferitele grupe de produse / părți ale echipamentului:

15 ani - pentru daunele de coroziune la construcțiile din oțel inoxidabil și oțel galvanizat, care afectează stabilitatea și funcționarea. Sunt excluse influențele mediului și reacțiile chimice cauzate de alte metale.

10 ani - pentru stâlpii de lemn cu suporturi împotriva ruperii și daunelor cauzate de putrezire care afectează stabilitatea.

5 ani - pentru ruperea tuturor elementelor din PE și pentru corzi și plase cu insertii de oțel.

2 ani - pentru toate piesele mobile și toboganele din GRP.

Garanția se referă la defectele de material, defectele de prelucrare și stabilitatea unităților atunci când sunt instalate corespunzător.

Sunt excluse de la garanție, în măsura în care este legal posibil:

  • • Daunele care apar din cauza unei instalări necorespunzătoare (neefectuate conform instrucțiunilor noastre de instalare)
  • • Crăpăturile cauzate de condițiile meteorologice în lemn cu o adâncime mai mică de 8 mm (conform DIN EN 1176)
  • • Daunele cauzate de distrugere intenționată și vandalizare
  • • Daunele cauzate de infestarea cu ciuperci datorată amplasării echipamentului sub arbori sau arbuști care provoacă astfel de infestări cu ciuperci
  • • Daunele la stâlpii de susținere din lemn cu suporturi cauzate de contactul cu solul sau mușchiul de scoarță
  • • Daunele cauzate de lipsa de întreținere
  • • Daunele la elementele supuse uzurii datorită utilizării. Acestea includ în special articulațiile, rulmenții, lanțurile, corzile, plasele și suprafețele.

Pentru ca termenii de garanție să fie valabili, echipamentul trebuie întreținut de persoane calificate conform specificațiilor PLAYPARC GmbH și, dacă este necesar, reparate profesional. Clientul sau operatorul echipamentului trebuie să prezinte dovada efectuării în mod regulat a întreținerii corecte (predarea rapoartelor complete de inspecție și întreținere în conformitate cu specificațiile DIN EN 1176, Partea 7). În plus, se aplică prevederile de garanție conform termenilor și condițiilor noastre generale.

Termenele de livrare

Termenele de livrare confirmate în confirmările de comandă sunt doar indicații și nu sunt obligatorii. Săptămânile efective de livrare pot varia cu până la 2 săptămâni și depind de data comenzii. Data programată de livrare din ofertele noastre și confirmările de comandă poate fi găsită în coloana „dată”. De exemplu: „22/46” înseamnă: livrare planificată în săptămâna 46 a anului 2022. Termenele fixe trebuie specificate în scris la trimiterea comenzii și trebuie confirmate de către noi.

Descărcarea

Descărcarea mărfurilor este responsabilitatea clientului, cu excepția cazului în care s-au făcut acorduri separate.

Zone de siguranță

Zonele de siguranță (sau zonele de cădere) ale echipamentului nostru pot fi găsite în foile noastre de instalare. Dacă acestea nu sunt disponibile, le vom furniza.

Data: octombrie 2022

Durata medie de viață a produselor este de 15 ani în condițiile unei întrețineri corecte și a înlocuirii la timp a elementelor uzate. În acest sens va atașăm poza urmatoare cu un echipament montat într-un loc de joacă public din Sibiu în 2007 - poza este facuta in 2016.

Playparc 10

Garanția se refera la eventuale defecte ale materialelor sau defecte de prelucrare și la stabilitatea aparatelor în cazul montarii corecte.

Nu sunt incluse în aceste clauze de garantie:

- daunele provocate de montajul neprofesionist (care nu corespunde instructiunilor noastre de montaj) in cazul in care montajul nu a fost efectuat de firma noastra
- deteriorarile lemnului produse din cauza conditiilor meteorologice cum ar fi crapaturile uscate, mai mici de 8 mm ( SR EN 1176). 
- daunele provocate prin distrugere intentionata si vandalism
- daune provocate de infestari fungice, din cauza faptului ca aparatele sunt amplasate sub copaci sau arbusti care provoaca o asemenea infestare
- daunele la elementele de sustinere din lemn, rezultate din contactul cu solul sau din contactul cu stratul vegetal in cazul montarii necorespunzatoare
- daune rezultate din mentenanta defectuoasa
- daune la elemente supuse uzurii, provocate de utilizarea excesiva (aici se incadreaza in special articulatiile, lagarele, lanturile, cablurile, treptele, plasele si suprafetele de rulare)

Cerinte pentru validarea conditiilor de garantie:

Loftrek vă pune la dispoziție catalogul de piese de schimb cu ajutorul căruia puteți comanda cu ușurință elementele defecte după expirarea perioadei de garanție, fără a fi necesara înlocuirea întregului echipament.


Trust marks

© 2006 - 2024 Loftrek SRL