branding

Garantii pentru produsele din gama lemn Neospiel

< Pagina Anterioara | Pagina urmatoare >

Ultima actualizare a garantiei pentru produsele Neospiel a fost efectuata in Iulie 2016, si prezinta conditiile de garantie in vigoare la momentul publicarii.

Termenul de garantie incepe cu data livrarii si este evaluat pe durate diferite pentru grupe de produse / echipamente, dupa cum urmeaza:

- 2 ani - pentru toate elementele mobile si tobogane din fibra de sticla
- 5 ani - pentru orice element din PE, franghiile sau plasele cu insertie din otel
- 8 ani - la stalpii din lemn tratati la presiune impotriva intemperiilor in cazul ruperii sau deteriorarii provocate de mucegai / putrezire, daca exista riscuri pentru stabilitatea echipamentului.
- 10 ani - pentru daunele provocate de coroziune la piesele din otel inoxidabil si otel galvanizat, daca exista riscuri pentru siguranta de sustinere a echipamentului

Durata medie de viață a produselor este de 15 ani în condițiile unei întrețineri corecte și a înlocuirii la timp a elementelor uzate. În acest sens va atașăm poza urmatoare cu un echipament montat într-un loc de joacă public din Sibiu în 2007 - poza este facuta in 2016.

neospiel 10

Garanția se refera la eventuale defecte ale materialelor sau defecte de prelucrare și la stabilitatea aparatelor în cazul montarii corecte.

Nu sunt incluse în aceste clauze de garantie:

- daunele provocate de montajul neprofesionist (care nu corespunde instructiunilor noastre de montaj) in cazul in care montajul nu a fost efectuat de firma noastra
- deteriorarile lemnului produse din cauza conditiilor meteorologice cum ar fi crapaturile uscate, mai mici de 8 mm ( SR EN 1176). 
- daunele provocate prin distrugere intentionata si vandalism
- daune provocate de infestari fungice, din cauza faptului ca aparatele sunt amplasate sub copaci sau arbusti care provoaca o asemenea infestare
- daunele la elementele de sustinere din lemn, rezultate din contactul cu solul sau din contactul cu stratul vegetal in cazul montarii necorespunzatoare
- daune rezultate din mentenanta defectuoasa
- daune la elemente supuse uzurii, provocate de utilizarea excesiva (aici se incadreaza in special articulatiile, lagarele, lanturile, cablurile, treptele, plasele si suprafetele de rulare)

Cerinte pentru validarea conditiilor de garantie:

Service-ul / intretinerea trebuie sa fie efectuate de catre personal instruit si numai în conformitate cu cerintele de instalare Playparc GmbH, la fel si in cazul in care sunt necesare reparatii profesionale. Dovada serviciilor care urmeaza sa fie efectuate in mod regulat, conform DIN EN1176 (partea 7), trebuie sa fie furnizate de catre contractant sau operatorul / proprietarul echipamentului. In plus, regulamentele de garantie sunt valabile în conformitate cu termenii si conditiile actuale.

Loftrek vă pune la dispoziție catalogul de piese de schimb cu ajutorul căruia puteți comanda cu ușurință elementele defecte după expirarea perioadei de garanție, fără a fi necesara înlocuirea întregului echipament.


Trust marks

© 2006 - 2023 Loftrek SRL