branding

Trasee pentru dezvoltarea echilibrului – din otel

Traseele pentru dezvoltarea echilibrului conferă utilizatorilor săi siguranță și divertisment, combinând fericit exercițiile fizice cu capacitățile de coordonare și echilibru. Fiecare traseu este atent conceput sa combine mai multe grupe de exercitii fizice, obligatorii pentru functionarea buna a organismului, stimuland circulatia sanguina si ajutand la mentinerea unei conditii fizice optime.

Noutati

Echipamente

Echipamente care nu se mai produc sau pot fi produse la cerere

Playparc_logo

Locurile de joaca propuse de noi sunt produse in Germania si se disting prindesign-ul atractiv, calitatea si durabilitatea materialelor folosite. Traseele propuse de noi pot fi configurate in functie de preferinte, cu poduri mobile sau cu sfoara, “pas cu pas “denivelat sau barna pentru exercitii de echilibru, franghii de trecere si elemente alpine pentru coordonare dar si numeroase alte elemente care ajuta la efectuarea de exercitii combinate benefice organismului.

Firma noastra este distribuitor exclusiv al gamei Playparc din luna August 2011.Puteti vedea mai multe detalii despre produse in catalogul nostru PDF.

Loftrek - catalog locuri de joaca din lemn productie Germania.pdf

Vă putem ajuta! Contactați-ne pentru consultanță de Luni până Vineri între orele 8-16 la:
0752287722 0751 188222 0751 188226 prin adresele de email din pagina de contact!Trust marks

© 2006 - 2024 Loftrek SRL