branding

Materiale utilizate la echipamentele din gama Orient

< Pagina Anterioara | Pagina urmatoare >

Materialele utilizate în construcţia echipamentelor îndeplinesc standardele de siguranţă în vigoare. Toate suprafeţele sunt finisate, neexistând pericolul de înţepare sau tăiere (margini rotunjite şi şlefuite). După realizare, toate componentele din polietilenă sunt sablate pentru a se îndepărta bavurile.

Structura echipamentelor este din metal galvanizat acoperit cu vopsea non toxică pentru exterior, de diferite culori. Vopsirea este realizată prin procedeul de acoperire electrostatic.

Stâlpii verticali sunt realizaţi din ţeavă sablată, acoperită cu primer bogat în zinc și apoi acoperită cu vopsea pulbere în câmp electrostatic (țeava poate fi galvanizată la cerere), având diametrul de 114 mm (89 mm pentru gama eco) şi grosimea 2,5mm. Pentru a evita pătrunderea apei din precipitaţii, aceştia sunt acoperiţi cu capace de plastic.

Elementele de conectare sunt confecţionate din poliamidă, forma fiind obţinută prin injectare şi nu permit dezasamblarea fără instrumente specifice în scopul vandalizării locurilor de joacă.

Şuruburile, piuliţele şi şaibele folosite la conectare sunt cromate, fapt ce le conferă o foarte bună protecţie la coroziune.

Platformele sunt confecţionate din foi metalice zincate, perforate, acoperite cu vopsea antiderapantă şi anticorozivă. Grosimea acestora este de minim 2mm. Pentru o rezistenţă sporită, foile sunt prinse de un cadru realizat din profile metalice rectangulare, având dimensiunile de 20mm x 40mm şi grosimea de 2mm.

Scaunele leagănelor, panourile laterale ale complexelor, acoperişurile turnurilor, elementele decorative, etc. sunt fabricate din PE (polietilenă) ceea ce le conferă o rezistenţă mărită. Un mare avantaj al acestui material constă în eliminarea posibilităţii unei contaminări a copiilor cu substanţe toxice. Spre deosebire de alte materiale similare, este rezistentă la UV şi nu se decolorează. Elementele de polietilenă sunt colorate în masă. Vor arăta ca noi şi după mulţi ani de folosire. Polietilena din zonele de uzură / rezistenţă are o grosime minimă de 6mm.

Scările verticale sunt proiectate şi realizate dintr-o singură bucată ce înglobează şi balustradele. Materialul folosit este metalul.

Panourile laterale sunt interschimbabile. Se vor fixa cu ajutorul unor ţevi galvanizate având diametrul 3/4" care se prind de stâlpii verticali cu inelele de poliamidă.

Fixarea echipamentelor se face prin conexiuni metalice şi fundaţii de beton, în conformitate cu documentele de construcţie pe un teren moale (iarbă, nisip) sau prin ancorare pe un teren dur (plăci de beton).Trust marks

© 2006 - 2020 Loftrek SRL