branding

calitate_4F_1Funcționalitate

Mulțumită colaborării strânse cu partenerii noștri în dezvoltare, TU Munich (sănătate și fitness), s-a născut un nou concept în sport, bazat pe metode ștințifice. Fiecare proiect al nostru este acompaniat de informațiile tehnice din sport, oferite de către partenerul nostru, specialist în conceperea programelor sportive. Prin urmare, fiecare proiect al nostru are garanția unei selecții bine echilibrate a tuturor echipamentelor.


Materiale

Datorită selectării atente a unui material de înaltă calitate și a contrucției robuste a echipamentelor, putem garanta un maxim de durabilitate și siguranță.

calitate_4F_2Tot metalul utilizat este oțel inoxidabil sau oțel zincat la cald. Un design colorat este accesibil la cerere. Toate conexiunile dintre elementele componente ale echipamentelor sunt realizate cu șuruburi din oțel inoxidabil și piulițe autoblocante. Materialele sintetice ce intra în componența părților mobile sunt neinflamabile și au rol de protecție.

Tot lemnul folosit este realizat din lemn de pin impregnat sub presiune (conform DIN 68800-3) sau la cerere din brad Douglas natural, salcam sau alte tipuri de lemn. Saboții de susținere au un înveliș protector împotriva coroziunii, realizat prin zincarea oțelului la cald.


calitate_4F_3Planificare

Ne dorim să te implici în planificare alături de noi. Este foarte important să creem parcuri funcțioanle nu doar o suma de echipamente amplasate undeva. În afară de asta, funcțiile unei idei de activitate publică trebuie să se asocieze cu sensul acesteia, acela de mișcare pentru toți.

O planificare focusată pe cerințe și pretenții individuale, în concordanță cu nevoile particulare ale fiecăruia, acesta este scopul spre care tindem.

Siguranța

Echipamentele Fitness 4Circle sunt conforme cu ultimele cerințe ale certificatului DIN EN 1176 din toate punctele de vedere: tehnic, arhitectural și funcțional. Ele sunt testate și certificate. Producţia este supusă
permanent controalelor institutelor de verificare corespunzătoare. În plus, ne orientăm spre noile certificări DIN (NA 112-07-08) pentru echipamentele fitnees de exterior.

Vă putem ajuta! Contactați-ne pentru consultanță de Luni până Vineri între orele 8-16 la:
0751 188222  0752287722 0751 188226 sau prin formularul de contact!Trust marks

© 2006 - 2024 Loftrek SRL