branding

Fitness prin puterea corpului tau

< Pagina Anterioara | Pagina urmatoare >
fittness_aer_liber_1

Exercitiile calistenice sunt specifice pentru consolidarea musculaturii, facand vizibile intr-un mod estetic si armonios proportiile si forma corpului tau. Aceasta noua forma de antrenament beneficiaza de o primire entuziasta atat in Europa de Est cat si in SUA sau Germania.

Numele ei este CALISTHENICS, si s-a nascut in centrele de fitness cu aparate simple. Focusata pe folosirea greutatii propriului corp, aceasta forma de antrenament va lucra fara un efort prea mare, toate grupele de muschi, cu ajutorul anumitor tipuri de exercitii.

Acest tip de miscare poate fi practicat in aer liber, folosindu-va de elementele din jur (cladiri, garduri, etc), insa eficienta sa maxima este obtinuta in urma exercitiilor concepute special pentru echipamentele Calisthenics.

fittness_aer_liber_2
fittness_aer_liber_3
fittness_aer_liber_4

Playparc, alaturi de atletii care practica calisthenics la Delbruck/Westphalia, va propun o unitate de efectuare a exercitiilor calisthenics compacta, dezvoltata in functie de cerintele celor care practica acest tip de miscare in locuri publice, perfect adaptata parcurilor.

Vă putem ajuta! Contactați-ne pentru consultanță de Luni până Vineri între orele 8-16 la:
0752287722 0751 188222 0751 188226 - Whatsapp disponibil sau prin adresele de email din pagina de contact!Trust marks

© 2006 - 2024 Loftrek SRL