branding

Obiective Calistenics 1Forta, Flexibilitate, Control

Obiectivul gimnasticii calistenice este acela de a imbunatati conditia fizica a intregului corp, lucrand toate grupele musculare, cu ajutorul unor tipuri de exercitii bazate pe forta, flexibilitate si control. Acestea vor conduce la o crestere a masei musculare si o coordonare mai buna, imbunatatind semnificativ intreg sistemul cardiovascular. Rezultatul practicarii acestui tip de exercitii va fi un corp sanatos, bine proportionat.

Alte dispozitive similare pentru practicarea exercitiilor calistenice sunt incluse si in salile de fitness, care imbina echipamente precum spaliere sau bare verticale ori orizontale, pentru completarea unor programe cat mai complexe de exercitii, concentrate pe greutatea propriului corp.

Obiective Calistenics 3
Obiective Calistenics 2
Obiective Calistenics 4

Uneste-ti corpul cu mintea

Gimnastica calistenica este inteleasa si ca o abordare holistica, al carei rezultat conduce la o fuziune a corpului cu mintea. Bazat pe o filozofie de viata care promoveaza respectul fata de ceilalti, calisthenics pledeaza pentru o atentie speciala fata de propriul corp, oferind un mod de viata sanatos, in armonie si sensibilitate fata de oameni in general.

Vă putem ajuta! Contactați-ne pentru consultanță de Luni până Vineri între orele 8-16 la:
0752287722 0751 188222 0751 188226 - Whatsapp disponibil sau prin adresele de email din pagina de contact!Trust marks

© 2006 - 2024 Loftrek SRL