branding

Garantie Aparate Fitness 4F Circle

< Pagina Anterioara | Pagina urmatoare >

Garantii pentru gama 4Fcircle


Acest document a fost actualizat în Ianuarie 2013 și prezintă condițiile de garanție de la momentul publicării lui. Condițiile de garanție specificate în contractul dumneavoastră pot sa fie diferite.


Garanția este de 60 de luni (5 ani) de la livrarea produselor și acoperă toate elementele de structură atât din lemn cât și metalice. Echipamentele sunt produse de Neospiel Germania la înalte standarde de calitate. Elementele în mișcare au o garanție de 2 ani.


Durata medie de viață a produselor este de 15 ani în condițiile unei întrețineri corecte și a înlocuirii la timp a elementelor uzate.


Garanția se refera la vicii ale materialelor, vicii de prelucrare și la stabilitatea aparatelor în cazul montarii corecte.
Premisa pentru valabilitatea garanției este mentenanța aparatelor efectuată de personal instruit, conform instrucțiunilor Loftrek, precum și, în caz de nevoie, de repararea profesionistă. Dovada mentenanței efectuate corespunzator, la intervale regulate (prezentarea rapoartelor complete de control și mentenanță conform prevederilor SR EN 1176 partea a 7-a) cade în sarcina beneficiarului, respectiv a utilizatorului aparatelor.


Sunt excluse din garanție:
Daunele provocate prin distrugere intenționată și vandalism.

  • Daunele provocate de montajul neprofesionist (care nu corespunde instrucțiunilor noastre de montaj) în cazul în care montajul nu a fost efectuat de firma noastră).
  • Crăpăturile uscate cu lațimea sub 8 mm din lemn (sunt acceptate și de standardul SR EN 1176). Acestea nu afectează integritatea structurală a echipamentului și sunt prevăzute la proiectare.
  • Daune provocate de infestări fungice, din cauza faptului ca aparatele sunt amplasate sub copaci sau arbuști care provoacă o asemenea infestare.
  • Daunele la stâlpii de susținere din lemn, rezultate din contactul cu pamântul sau din contactul cu stratul vegetal în cazul montării necorespunzătoare sau a apariției de depozite de pamânt ulterioare montajului
  • Daune rezultate din mentenanța defectuoasă.
  • Daune la elemente supuse uzurii provocate de utilizarea excesiva.


Trust marks

© 2006 - 2020 Loftrek SRL