branding

Materialele utilizate in echipamentele fitness Orient

< Pagina Anterioara | Pagina urmatoare >

Materialele utilizate în construcția echipamentelor îndeplinesc standardele de siguranță în vigoare.

Toate suprafetele sunt finisate, neexistând pericolul de înțepare sau tăiere (margini rotunjite și șlefuite).

Dupa realizare, toate componentele din polietilena sunt sablate pentru a se îndeparta bavurile.

Sunt confecționate din materiale metalice rezistente la deteriorări, degradări și intemperii.

Structură principală a echipamentelor de fitness este confecționată din țeava neagră sau țeava galvanizată cu grosimea de 3-4.5 mm și are diametrul de Ø 140 mm.

Toate componentele mobile care susțin greutatea corpului și sunt conectate de trunchi (structură principală a echipamentului) au diametrul de Ø 60 mm și sunt confecționate din țeavă neagră sau teavă galvanizată de 3-4 mm grosime.

Toate elementele imobile care sunt conectate de trunchi au diametrul de Ø 60 mm și sunt confecționate din țeava metalică sau teava galvanizata de 3-4 mm grosime.

Componentele metalice vor fi sudate prin procedeu MIG/MAG pentru a evită deteriorarea caracteristicilor mecanice ale imbinarilor.

Componentele imobile sunt construite dintr-o singură bucată.

Echipamentele sunt vopsite în câmp electrostatic cu vopsea acrylica pentru a le conferi rezistentă în mediul exterior.

În cazul elementelor în mișcare, mișcarea este asigurată prin intermediul unui sistem de lagăre duble și articulații rezistente la mediul exterior. Mecanismele sunt acoperite cu protecții pentru a evită rănirea accidentală.

Șezuturile și accesoriile sunt confecționate din polietilenă turnată în matriță prin rotație. Materialul este rezistent la UV și la mediul exterior. Șezutul și accesoriile sunt ergonomice și confecționate dintr-o singură bucată.

În afară de mânerele din polietilenă, toate celelalte mânere sunt confecționate din plastic special sau cauciuc special (coeficient maxim de aderență) pentru a preveni alunecarea membrelor datorată transpirației sau umidității mediului exterior.

Toate elementele mobile, capetele, șuruburile, piulițele au fost acoperite cu capace de protecție. Trust marks

© 2006 - 2024 Loftrek SRL