branding

Primaria Sibiu - cartierele Aron si Hipodrom

< Pagina Anterioara | Pagina urmatoare >
Client: Primaria SibiuLocație: Cartierul V. AronSite: www.sibiu.ro
Data realizării: Noiembrie  2013Grupa de vârstă: +6 aniAmplasament:
Activități:căţărare, comunicare.
Echipamente montate:Cataratoare Piramida Cheops Midi
Descrierea lucrării:In cartierul Aron, langa Valea Sapunului, si cartierul Hipodrom, pe B-ul M.Viteazu din Sibiu, s-au montat de curand doua cataratori tip piramida, de dimensiuni mari, spre bucuria si satisfactia absoluta a copiilor. Lucrarile au necesitat foarte multa excavare, aproximativ 20 mc de pamant la fiecare, construindu-se si o suprafata larga de siguranta cu nisip. Structura incorporeaza diferite nivele de catarare din franghie si este sustinuta de un stalp central din otel, oferind pe langa miscare si coordonare, posibilitati de socializare datorita capacitatii mari de utilizatori simultan.

Montajul tuturor acestor echipamente s-a realizat în doua zi. Structurile de catarare sunt de diferite nivele de complexitate si dimensiuni diferite. Structura incorporeaza nivele din franghie si trepte din franghie pentru un plus de distractie. Stalpul central consta intr-o teava din otel galvanizat. Toate structurile din franghie au interiorul din otel cu conectori speciali pantentati. Instalarea simpla fara fundatie de beton reduce costurile de instalare. Gropile, 16 buc, au avut dimensiuni de 0,8 x 0,8 x 1.00m iar cea centrala de 1,8 x 1,8 x 1m. Zona de siguranta, un cerc cu diametrul de 11m.
Materiale:Structuri de catarare de diferite nivele de complexitate si dimensiuni diferite. Structura incorporeaza nivele din franghie si trepte din franghie pentru un plus de distractie. Stalpul central consta intr-o teava din otel galvanizat. Toate structurile din franghie au interiorul din otel cu conectori speciali pantentati.

Vă putem ajuta! Contactați-ne pentru consultanță de Luni până Vineri între orele 8-16 la:
0751 188222 0362808042 0752287722 0751 188226 sau prin formularul de contact!Trust marks

© 2006 - 2020 Loftrek SRL