Primaria Sibiu - cartierele Aron si Hipodrom

Client: Primaria SibiuLocație: Cartierul V. AronSite: www.sibiu.ro
Data realizării: Noiembrie  2013Grupa de vârstă: +6 aniAmplasament:
 
Activități:căţărare, comunicare.
Echipamente montate:Cataratoare Piramida Cheops Midi 
Descrierea lucrării:In cartierul Aron, langa Valea Sapunului, si cartierul Hipodrom, pe B-ul M.Viteazu din Sibiu, s-au montat de curand doua cataratori tip piramida, de dimensiuni mari, spre bucuria si satisfactia absoluta a copiilor. Lucrarile au necesitat foarte multa excavare, aproximativ 20 mc de pamant la fiecare, construindu-se si o suprafata larga de siguranta cu nisip. Structura incorporeaza diferite nivele de catarare din franghie si este sustinuta de un stalp central din otel, oferind pe langa miscare si coordonare, posibilitati de socializare datorita capacitatii mari de utilizatori simultan.

Montajul tuturor acestor echipamente s-a realizat în doua zi. Structurile de catarare sunt de diferite nivele de complexitate si dimensiuni diferite. Structura incorporeaza nivele din franghie si trepte din franghie pentru un plus de distractie. Stalpul central consta intr-o teava din otel galvanizat. Toate structurile din franghie au interiorul din otel cu conectori speciali pantentati. Instalarea simpla fara fundatie de beton reduce costurile de instalare. Gropile, 16 buc, au avut dimensiuni de 0,8 x 0,8 x 1.00m iar cea centrala de 1,8 x 1,8 x 1m. Zona de siguranta, un cerc cu diametrul de 11m.
Materiale:Structuri de catarare de diferite nivele de complexitate si dimensiuni diferite. Structura incorporeaza nivele din franghie si trepte din franghie pentru un plus de distractie. Stalpul central consta intr-o teava din otel galvanizat. Toate structurile din franghie au interiorul din otel cu conectori speciali pantentati.
Te pot ajuta să alegi: 0362 8080420751 188 2230751 188 225 sau completează:
Email*:
Tel*:


Trust marks

© 2006 - 2019 Loftrek SRL