branding

Loc de joaca Stejarul - Padurea Garboavele

< Pagina Anterioara | Pagina urmatoare >
Client: Complex StejarulLocație: Pădurea Gârboavele,
Galati
Site: www.complex-stejarul.ro
Data realizării: Aprilie 2011Grupa de vârstă: 3-12 aniAmplasament:
Activități:căţărare, alunecare, comunicare, joc tematic.
Echipamente montate:Ansamblu de joacă LKCE403
Descrierea lucrării:În verile toride, cei care vizitează complexul Stejarul din Galaţi, îşi pot însoţi copii la ansamblul de joacă cu tobogan sub formă de raţuşcă, turn, căţărătoare şi pasarelă,i rezistibil de atractive. Ansamblul de joacă este foarte apreciat de copii de toate vârstele datorită formei şi coloritului, îmbiind parcă la joacă şi la mişcare. Situat în pădure, într-un cadru natural liniştit, locul de joacă este o permanentă atracţie pentru cei mici, şi un moment de întoarcere în copilărie pentru cei care-i însoţesc.

Structura de joacă este compusă dintr-un turn acoperit cu tobogan în spirală, un turn la înălţimea de 1,5m cu tobogan dublu şi căţărătoare, o pasarelă şi un turn mic de înălţime 1m, din care pleacă un tobogan cilindric sub formă de răţuşcă şi un tobogan simplu. Montajul acestui echipament s-a realizat într-o singura zi. Ancorarea s-a facut prin turnarea unor fundaţii de beton (B250). Armătura fundaţiei a fost prelungită până la platforma de lemn. Gropile au avut dimensiunile de 0.50 m x 0.50 m x 0.50 m.
Materiale:Structura este din metal galvanizat, iar elementele decorative şi toboganele sunt confecţionate din polietilena.

Vă putem ajuta! Contactați-ne pentru consultanță de Luni până Vineri între orele 8-16 la:
0752287722 0751 188222 0751 188226 - Whatsapp disponibil sau prin adresele de email din pagina de contact!Trust marks

© 2006 - 2023 Loftrek SRL