branding

Loc de Joaca Modular Kangoroo Land Oradea

< Pagina Anterioara | Pagina urmatoare >
Client: Kangoroo LandLocație: ERA Shopping Park, OradeaSite: www.kangorooland.ro
Data realizării: Noiembrie 2010Grupa de vârstă: 2-12 aniAmplasament:
Activități:căţărare, balansare, alunecare, comunicare, joc tematic.
Echipamente montate:Labirint Modular LKKT-818Labirint Modular LKKT-125
Descrierea lucrării:Kangoroo Land (555 de metri patrati), Oradea, pune la dispoziţia celor mici, un labirint uriaş cu tobogane, o piscină cu bile viu colorate, saci de box, sau tunele obstacol, precum şi un adevarat poligon de tir, cu tunuri şi arme suspendate, alimentate cu aer comprimat, având ca muniţie mingi de burete, toate amuzante şi captivante, viu colorate şi atrăgătoare, constituind o permanentă atracţie pentru copii de toate vârstele. 

Cel mai mare loc de joacă din Oradea. 555 metri păţrati. Lofrek a instalat 2 labirinte modulare. Unul este un adevarat poligon de tir. 3 Tunuri de podea şi 4 arme suspendate, alimentate cu aer comprimat ce folosesc pe post de muniţie mingi de burete. Al doilea labirint are un tobogan în valuri cu 3 piste de alunecare. Plecarea pe acest tobogan gigant se face de la o înălţime de cca 3m. Oprirea este într-o piscină cu bile viu colorate.
Materiale:Structura este din oţel galvanizat şi este învelită integral cu un strat de burete care amortizează şocurile. Platformele sunt confecţionate din placaj multistrat, acoperit cu burete şi folie PVC. Bilele folosite în piscinele acestor echipamente sunt realizate din PVC şi au diametrul de 7cm. Întreaga structură de joacă modulară este delimitată cu plase care elimină riscul căderii copiilor de la înălţime, obligă la respectarea anumitor trasee şi limitează accesul copiilor dinspre exteriorul locului de joacă în interior şi invers.

Vă putem ajuta! Contactați-ne pentru consultanță de Luni până Vineri între orele 8-16 la:
0751 188222 0362808042 0752287722 0751 188226 sau prin formularul de contact!Trust marks

© 2006 - 2020 Loftrek SRL