branding

Loc de Joaca modular, Slager Center, Gheorgheni

< Pagina Anterioara | Pagina urmatoare >
Client: Slager CenterLocație: Gheorgheni, HarghitaSite: www.transilvan.ro
Data realizării: Octombrie 2010Grupa de vârstă: 2-12 aniAmplasament:
Activități:căţărare, balansare, alunecare, comunicare, joc tematic.
Echipamente montate:Labirint Modular LKKT-547
Descrierea lucrării:Slager Center, Gheorgheni, oferă clienţilor săi posibilitatea de recreere pentru copii într-un loc de joacă cu patru etaje, cu o multitudine de jocuri şi aplicaţii, oferind activităţi potrivite de dezvoltare şi comunicare. Modularul este dotat cu tobogan spirală  şi piscină cu bile, obstacole amuzante sau tunuri, precum şi un gonflabil cu tobogan şi obstacole care oferă activităţi potrivite dezvoltării copiilor până la 5 ani, devenind unul din locurile preferate de cei mici.

Locul de joacă oferă un modular cu 4 etaje dotat cu tobogan spirală şi piscină cu bile, dar şi cu tunuri cu bile, şi multe obstacole amuzante. Pe lângă modular, locul de joacă este dotat cu un gonflabil cu tobogan şi obsacole şi un centru de activităţi gonflabil care oferă activităţi potrivite dezvoltarii copiilor de până la 5 ani.
Materiale:Structura este din oţel galvanizat şi este învelită integral cu un strat de burete care amortizează şocurile. Platformele sunt confecţionate din placaj multistrat, acoperit cu burete şi folie PVC. Bilele folosite în piscinele acestor echipamente sunt realizate din PVC şi au diametrul de 7cm. Întreaga structură de joacă modulară este delimitată cu plase care elimină riscul căderii copiilor de la înălţime, obligă la respectarea anumitor trasee şi limitează accesul copiilor dinspre exteriorul locului de joacă în interior şi invers.

Vă putem ajuta! Contactați-ne pentru consultanță de Luni până Vineri între orele 8-16 la:
0751 188222 0362808042 0752287722 0751 188226 sau prin formularul de contact!Trust marks

© 2006 - 2020 Loftrek SRL